займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Industriele slaapkamer inrichting

Een industriële slaapkamer inrichting zal over het algemeen een stoer uiterlijk hebben. Dat geldt ook voor het industrieel slaapkamer interieur. Het industrieel slaapkamer interieur kan bijvoorbeeld één onderdeel van de slaapkamer zijn maar ook meerdere.

 

Plafond

 

Wanneer je naar het plafond kijkt dan kan dat een industriële slaapkamer uitstralen wanneer het gemaakt is van onbewerkt beton. Dan het slechts een onderdeel van de slaapkamer is kan het zelfs dan geheel industrieel laten lijken. Dergelijke plafonds worden dan niet geschilderd of verder afgewerkt maar je kijkt hierbij direct tegen de betonnen platen. Dit is ook vaak het geval in een fabriekshal en daarom spreken ze hierbij van een industriële slaapkamer inrichting.

 

Muren

 

Je kan een slaapkamermuur ook geheel onbewerkt laten. Hierbij kijk je dan direct tegen de gemetselde muur. Wanneer je deze dan niet verder bewerkt spreken we ook van een industriële uitstraling. Het heeft ook een stoere uitstraling. Dat is precies wat een industriële inrichting van een slaapkamer moet hebben. Wanneer dit geheel gecombineerd wordt met mooie vintage meubels en accessoires dan heb je een slaapkamer die echt industrieel is ingericht.

 

Bed

 

Ook het bed moet in een dergelijke slaapkamer een stoer uiterlijk hebben. Dat kan je bereiken door een bed te nemen wat een stalen frame heeft of misschien wel een steigerhouten ombouw. Het maakt in principe niet uit wat je daarvoor kiest als het maar een stoere uitstraling heeft. Tegenwoordig wordt voor een dergelijke slaapkamer vaak gekozen voor een bed wat gemaakt is van steigerhout. Dat zou je gemakkelijk zelf kunnen maken, wanneer je een goede, zeer gedetailleerde bouwtekening daarvoor zou kunnen gebruiken. Dat is mogelijk door naar de website van Fred Schouten te gaan. Wanneer je op deze link klikt kom je op de website van Fred Schouten. www.Bouwtekeningtuinmeubelen.nl . Hierop staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen ook die voor steigerhouten bedden en eventueel de wandkasten van steigerhout voor de slaapkamer. Deze bouwtekeningen kun je gratis gebruiken.

 

Kleur of een element

 

Je kan ook vaak een unieke industriële slaapkamer maken door een element eruit te laten springen. Je kan bijvoorbeeld een wand van de slaapkamer zwart maken. Ook dat geeft een stoer industrieel uiterlijk. Je kan voor de toegang tot je slaapkamer een stalen frame element gebruiken. Ook dat helpt mee aan de stoere inrichting.

Er zijn dus vele mogelijkheden om een industriële slaapkamer inrichting toe te passen. Bekijk alles vooraf goed wat je wilt hebben zodat alles op elkaar afgestemd wordt.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl