займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Eenvoud, rust en design: een Scandinavisch interieur

Is jouw interieur aan een upgrade toe? Laat je inspireren door Scandinavië. Een stijl die bekend staat om zijn eenvoud, functionaliteit en schoonheid. Scandinavische huizen stralen warmte uit het gebruik van natuurlijke materialen. Tegelijkertijd vind je rust in deze stijl. Minimale decoratieve objecten, strakke lijnen en een sereen kleurpatroon. Maar een Scandinavisch interieur is meer, want het staat ook voor vakmanschap en design. Benieuwd hoe je jouw woonkamer om kan toveren in een Scandinavische oase? Lees dan snel verder voor gouden tips.

 

Witte schapenvachten

 

Typerend voor een inrichting in Scandinavische stijl is het gebruik van natuurlijke materialen die warmte uitstralen.Witte schapenvachten zijn het summum van een Scandinavisch woonaccessoire. Ze zijn breed inzetbaar en juist leuk als ze casual in de woonkamer liggen: op de bank, op een stoel. Dat nodigt uit om in je prachtige woonkamer van een warme kop thee en een goed boek te gaan genieten.

 

Koeienhuiden op de vloer

 

Om in het rijk der dieren te blijven: naast schapenvachten zijn koeienhuiden een perfect accessoire in een Scandinavisch interieur. Juist omdat een typisch Scandinavische vloer geen vloertapijt is, is een vloerkleed perfect om voor warmte te zorgen. Een koeienhuid als vloerkleed is bovendien een eye catcher. Daar is in je Scandinavische inrichting ruimte voor door de minimalistische stijl in woonaccessoires.

 

Hout. En nog meer hout.

 

Geen Scandinavische inrichting zonder hout, punt. Het is van oudsherre het meest gebruikte materiaal in Scandinavië. Hout straalt warmte uit en is perfect te combineren. Je kunt het op verschillende manieren opnemen in de stijl van je woonkamer. Als meubels, als vloer en zelfs als deel van een wand is een mogelijkheid.

 

Minimalisme

 

Beperk je tot de essentie, met name als het aankomt op woonaccessoires in je Scandinavische inrichting. Teveel decoratie is niet aantrekkelijk, wat je bijvoorbeeld terug ziet bij het 'stagen' van woningen voor verkoop. Door overbodige accessoires achterwege te laten, krijgen je mooiste objecten de aandacht die ze verdienen. Strakke lijnen komen beter tot hun recht als er geen afleiding in de buurt hangt of staat. Een meer minimalistische inrichting straalt rust uit.

 

Kleuren (of het gebrek daaraan)

 

Ook op het gebied van kleuren zou je de Scandinavische stijl minimalistisch kunnen noemen. Beperk je tot natuurlijk kleuren plus één knal kleur. Bruin en wit gecombineerd met helder blauw bijvoorbeeld. Houd het natuurlijk.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl