Muizen bestrijden

Heeft u last van muizen in uw bedrijfsruimte of woning? Muizen zijn enorm vervelend en brengen aardig wat narigheid met zich mee. Zo zit het speeksel van muizen vol met virussen en bacteriën. Die kunnen in bepaalde gevallen voor voedselvergiftiging zorgen. Het is dan ook van groot belang dat muizen goed en snel bestreden worden. Want ook kabels en elektronica zijn niet veilig. Voor u het weet hebben muizen eraan lopen knagen. Hoe langer u wacht met de bestrijding, des te groter de muizenplaag kan worden.

 

Heb ik een muizenplaag?

Heeft u het vermoeden dat er sprake is van een muizenplaag, hoe kunt u erachter komen of dit daadwekelijk het geval is? Er zijn een aantal simpele manieren om vast te stellen of er daadwerkelijk sprake is van een muizenplaag of niet. Kijk bijvoorbeeld eens in uw keukenkastjes. Muizen laten vaak muizenkeutels achter op deze plek. Kijk ook eens bij uw bedrading en meubels, is er aan geknaagd? Hoort u ’s nachts vreemde geluiden? Muizen maken krassende geluiden namelijk. Ruikt u urine in uw woning of bedrijfspand? Als u ja kunt antwoorden op één of meerdere vragen, dan is de kans groot dat er sprake is van een muizenplaag.

muizen bestrijden

Snel van de muizen af

Als er sprake is van een muizenplaag, dan is het noodzakelijk om muizen bestrijden toe te passen. Een professioneel bedrijf uit de buurt kan u daarmee helpen. Ongediertebestrijdingsbedrijven weten precies op welke manier muizen bestreden moeten worden. Het voordeel van een bedrijf uit de buurt is dat ze snel ter plaatse kunnen zijn. Wist u dat het 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk is om contact op te nemen met een ongediertebestrijdingsbedrijf? U kunt dus direct actie ondernemen als u heeft ontdekt dat er muizen in uw woning / pand aanwezig zijn. Wij hopen dat u snel van de muizen af bent!