займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Zonweringen de trend van deze zomer?

Zonweringen zijn de trend van deze zomer! Bent u op zoek naar een zonnewering voor de komende warme zomermaanden? Luifels zijn altijd al een populaire schaduw systeem geweest in eigenlijk heel Nederland. Vooral bij de huizen met de wat grotere tuinen, zijn zonweringen eigenlijk niet meer weg te denken. Als u op zoek bent naar een schaduwrijke plek in uw tuin, zou een zonnescherm op uw eigen terras voor u natuurlijk perfect zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel huisgezinnen deze zomer op zoek gaan naar een mogelijkheid om schaduw te creëren in hun achtertuin. De meest voorkomende oplossing is de zonnewering!

Zonweringen houden de warmte buiten.. maar ook binnen!

Dat zonweringen zorgen voor een koel plaatsje in de achtertuin, is natuurlijk bekend. Echter, weten niet veel mensen dat rolluiken en zonweringen achter de ramen ook kunnen zorgen voor het binnenhouden van de warmte! Tijdens de koudere periodes in het jaar is het goed om de rolluiken of zonweringen naar beneden te houden. Deze houden de warmte in het huis waardoor u een lagere energierekening zult treffen aan het einde van het jaar! Bent u liever gebaat bij een modernere oplossing, dan kunt u ook kiezen voor de zogenaamde sun shade sails. Deze zijn ook zeer populair in de internationale badplaatsen en worden gezien als een goedkopere oplossing voor uw stukje schaduw in de tuin!

Een mooie investering als u kies voor de goede installaties

Naast dat het vele voordelen heeft, is het natuurlijk ook een goede investering in uw huis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor automatische zonweringssystemen voor uw huis, waardoor u al gauw enkele honderden euro’s kwijt bent. Echter, zorgt dit wel voor een grotere waardering van uw huis, waardoor de waarde ook zal stijgen. Mocht u over enkele jaren van plan zijn om uw huis te verkopen, profiteert u nog steeds van de gedane investering om zonweringen te laten plaatsen.

Zonweringen zijn ook internationaal erg in trek!

Ook op de internationale markt vliegen de zonweringen over de spreekwoordelijke toonbank. Zo spreken ze in Engeland over ‘Awnings for sale’ en kunt u in de bekende badplaatsen als Marbella terecht voor awnings in Marbella. Hier moet u wel denken aan een hogere prijsklasse, waarbij u geniet van zonweringen die automatisch zijn, worden geïnstalleerd en voorzien van vele extra’s!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl