займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Buitentrap met grandeur

betonnen buitentrap

Zeg nou zelf, mooi of niet? Deze betonnen buitentrap is eigenlijk op heel eenvoudige wijze, maar oh zo mooi, gemaakt van vaste betonnen elementen;  zogenaamde “U-elementen”. De parkachtige omgeving op de foto, zo’n grote tuin hebben de meesten van ons natuurlijk niet. Maar het idee van deze betonnen trede’s is ook in de eigen tuin door te voeren (in het klein, dat dan weer wel!).

Betonnentrap integreren binnen je tuin

Betonnen U-elementen zijn in diverse kleurschakeringen te verkrijgen; naturel beton, grijs, of antraciet. De betondelen op de foto zijn identiek verkrijgbaar op de website Betonnenuelementen.nl. Deze delen zijn vooral erg mooi te integreren indien je een verhoging wilt aanbrengen in de tuin; het plateau wat aansluit is zo groot of klein aan te leggen als gewenst. Ook deze betondelen zijn via de website te krijgen. Het vormt tezamen de ideale afwerking voor een tuinverdieping.

Overigens is het onnodig zelf de betonelementen naar huis (of op locatie) te vervoeren; bij een bestelling via de website worden de elementen netjes voor de deur afgeleverd.

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl