займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

De tv steun, een handige oplossing

Een televisie kan aardig wat plaats innemen, vooral als je meerdere toestellen en schermen in huis hebt. Met een tv steun kan je de tv op een harmonieuze manier integreren in de inrichting van je woning. Een muurbeugel is misschien het eerste wat in je opkomt, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Een plafondbeugel bijvoorbeeld, of een standaard. Kijk en lees wat het best bij jou past!

 

Een standaard als tv steun

Je kunt de televisie gewoon op een tafeltje of op een kastje zetten, maar door hem op een standaard te plaatsen schep je extra ruimte onder het toestel. Hier kan je bijvoorbeeld tijdschriften of DVD's neerleggen. Anderen zullen er weer voor kiezen om deze ruimte leeg te laten of om hier een mooi kleedje neer te leggen. Ga je voor praktisch of ga je voor design? Bekijk ons aanbod op de website en zie wat jou het best bevalt!

 

Een muurbeugel als ideale tv steun

Met een muurbeugel als tv steun kun je een echte cinematografische ervaring creëren. Zorg in dat geval voor een groot, plat scherm dat je met de tv steun op de muur monteert. Hoe leger de muur en hoe groter het scherm, hoe realistischer deze ervaring wordt. Ideaal om met de familie een film te kijken, of een mooie natuurdocumentaire. Deze setting is uiteraard ook ideaal om een paar vrienden uit te nodigen voor een avondje voetbalkijken.

 

Een plafondbeugel als tv steun

Deze oplossing is ideaal voor de slaapkamer. Je kunt zo ontspannen een film of televisiekijken terwijl je al heerlijk in bed ligt. Zo kom je pas goed tot rust. Bovendien voorkomt een dergelijke tv steun dat je nek en schouders verkrampen omdat je te lang in een verkeerde houding zit.

 

Waar je op moet letten bij de aanschaf van een tv steun

Bij de specificaties staat aangegeven wat het maximale draaggewicht is van de tv steun. Dit is belangrijk! Let ook op de breedte, want als je tv steun tee smal is, raakt je tv uit balans.

Bij lcdwandbeugels.nl zijn altijd de nieuwste tv steunen en tv beugels op voorraad. Alle beugels zijn geschikt voor thuis maar ook voor professioneel gebruik.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl