займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Veel plezier van een laminaatvloer

Wil je een nieuwe vloer waar je weinig onderhoud aan hebt maar wel met veel uitstraling? En wil je bovendien ook niet te veel geld uitgeven? Dan is een laminaatvloer een goede keuze. Deze vloer is niet voor niets enorm in trek.

Laminaat is heel makkelijk zelf te leggen en zoals gezegd eenvoudig in onderhoud en bijzonder duurzaam. En voor mensen die last hebben van allergieën is deze vloer absoluut aan te raden.

De scherpe prijs staats bijna haaks op de luxueuze uitstraling van een laminaatvloer. De vloer doet tegenwoordig nauwelijks onder voor een houten of stenen vloer.  Laminaat is in veel natuurlijke kleuren te koop. Daarom past een laminaatvloer in ieder interieur.

 

Makkelijk te leggen en te onderhouden

Een laminaatvloer is opgebouwd uit een aantal lagen. Van een toplaag, de kern tot een onderlaag. De toplaag zorgt voor het dessin van de vloer. Het bedrukte papier bevindt zich onder een harde transparante laag. De kern is gemaakt van een plaat van houtvezels en daaronder zit een kunststof onderlaag. Deze laag is gemaakt van kunsthars en geperste houtvezel. Een laminaatvloer kan gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

 

Clicklaminaat

Een van de meest bekende soorten is het clicklaminaat. Deze vloer klikt als het ware in elkaar en is hierdoor heel eenvoudig zelf te leggen. Je kunt bij deze vloer ook kiezen voor een V-groef. Dat heeft het effect van een plankenvloer. De vloer wordt door deze methode zwevend gelegd en heeft als voordeel dat hij er ook heel makkelijk weer uit kan bij een eventuele verhuizing. Schoonmaken is zo gebeurd. Regelmatig stofzuigen en zo nu en dan vochtig afnemen, is alles wat een laminaatvloer nodig heeft.

 

In heel veel houttinten

De laminaatvloer is te krijgen in veel verschillende tinten. Dat gaat van helderwit tot sfeervol antraciet. Geschikt dus voor verschillende interieurstijlen. Verder zijn er laminaatvloer te krijgen waarin kleine knopen en knoesten zijn verwerkt. Dit geeft een vloer een landelijke uitstraling.

 

Een goede kwaliteit

In ruimtes die intensief worden gebuikt, is het raadzaam een stevige kwaliteit te kiezen. Bij Creon zijn stevige laminaatvloeren te krijgen van 8 mm dik. En voor een zeer scherpe prijs. Verstandig voor in de woonkamer of keuken. En er bestaat tevens een nog zwaardere gebruiksklasse die geschikt is voor zeer zwaar gebruik, zoals in winkels en bedrijven. Kies de laminaatvloer die bij jou past en geniet van jarenlang van een mooi vloer!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl