займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Voordelige boxspring nodig? Ga naar Decor Wonen!

Sinds kort heb ik, na lang zoeken en vergelijken, nu gevonden wat ik zoek! Een voordelige boxspring met hoge kwaliteit en lig-comfort! Een mooi ontwerp, modern en zonder al te veel poespas, voorzien van een comfortabele ligging tegen een scherpe prijs!

Aanbieders van boxsprings vergeleken

Wat ik veelal tegen ben gekomen bij het zoeken naar een voordelige boxspring, is dat er enor veel aanbieders zijn die 'beloven' dat ze de goedkoopste boxsprings hebben die nergens goedkoper te krijgen zijn met de zelfde kwaliteit. Overal staan bedden in de aanbieding met enorme kortingen en uitverkoop acties, maar is dit nu echt het geval? Nee! Ze bieden altijd dezelfde acties aan en hanteren allemaal dezelfde marges en strategie:en om de prijs op het eerste oog zo goedkoop mogelijk te maken. Achteraf komen de kosten erbij!Ze kopen allemaal in principe bij de zelfde leveranciers en kunnen dan ook niet de goedkoopste zijn met de hoogste kwaliteit. Maar, ik heb wat gevonden! Zo zag ik bijvoorbeeld dat via marktplaats.nl, speurders.nl en beslist.nl er diverse voordelige aanbiedingen naar voren komen met allemaal dezelfde soort acties.

Voordelige boxspring met hoge kwaliteitBoxspring uit eigen fabriek, voordeliger en goede kwaliteit

Decor Wonen & Slapen heeft een eigen fabriek waar al hun boxsprings worden gemaakt. Doordat alles in 'eigen handen' is, kunnen de kosten voor tussenhandels en transport verminderd worden en kunnen ze goedkopere prijzen bieden dan de concurrenten voor vergelijkbare modellen. Simpelweg maken ze de populaire boxspring modellen na tegen een goedkopere prijs en zorgen dat transport in eigen handen is. Alles wordt direct geleverd aan hun eigen magazijn in Schiedam en vanuit daar over in Nederland bezorgd! 

Toch doet Decor Wonen & Slapen één van de zelfde prijsstunts als de concurrentie: Ze schrijven een Van prijs op, en strepen deze door en laten zien voor welke prijs ze de boxspring verkopen. Dit is natuurlijk een leuk marketing truukje dat achterhaalt is. Daarnaast zijn de prijzen vermeld voor een boxspring van 140 cm breed bij 200 cm lang. Wanneer je een groter formaat wilt hebben, komen hier kosten bij van 100 euro per 'slag groter'. Maar… als nog zijn ze de voordeligste aanbieder en is alles in hoge kwaliteit! Ik heb een heerlijk bed gekocht van 180 cm breed bij 200 cm lang en deze bevalt me echt prima! Dit vergelijkbare model heb ik nergens voordeliger kunnen vinden!

Boxspring op maat gemaakt

Ik ben langs gekomen bij de vestiging in Capelle a/d IJssel om de voordelige boxspring te bekijken / uit te proberen. Toen ik vroeg of ze deze ook in een ander formaat konden leveren, kreeg ik als antwoord dat ik het zelf kon bepalen. Al wilde ik een boxspring van 220 cm breed en lang, geen probleem! Naast de keuze van de afmetingen, had ik uitgebreide keuze uit welk hoofdbord ik wilde hebben, natuurlijk ook op maat gemaakt! De kleur en materiaalsoort waren tevens geheel naar keuze te leveren! Ik heb dan ook een prachtige leder-look boxspring in een strakke grijze kleur besteld met een robuuste hoofdbord voor slechts 900 euro! Dit was dan ook niet het meest simpele ontwerp, ik ben gegaan voor echte luxe en comfortabel slapen tegen de scherpste prijs! Het is een echte eye-catcher geworden waar ik veel plezier van heb!

Een voordelige boxspring nodig? Bekijk dan hun website.

Diverse vestigingen verdeeld over de Randstad

Nu woon ik in Rotterdam en was ik naar de vestiging in Capelle a/d IJssel gegaan, maar ik zag op hun website ook dat ze vestigingen hebben in onder andere Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Daarnaast werd ik vriendelijk behandeld door de verkoper en begreep hij goed dat dit voor mij een aankoop voor langere tijd was en adviseerde hij mij een degelijk model te kiezen in plaats van de goedkoopste zodat ik er meerdere jaren plezier van zou hebben. Bekijk al hun vestigingen via deze link.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl