займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Voordeel met gietvloeren

 Verder is een polyurethaan vloer meer geluiddempend dan een epoxy vloer, denk hierbij aan bijv. loopverkeer. Verder voelt een polyurethaan warmer aan dan epoxy en is daardoor prettiger in gebruik, vooral in woningen, kantoren, showrooms e.d.

Vloeren voor bedrijven en huizen

We ontwerpen voornamelijk voor woningen, maar houden ons ook bezig met het ontwerpen en uitwerken van bedrijfs- en kantoorpanden. Mocht u meer informatie wensen over ons en onze werkzaamheden, kijk dan eens rustig rond op onze website, en schroom vooral niet even een berichtje te sturen als u met vragen blijft zitten of om een andere reden contact met ons wenst op te nemen. Voor al uw vloeren wensen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eenvoudig schoon te maken

Nergens meer naden, overgangen of drempels. Er worden architectonische effecten bereikt die ongekend zijn. Hierdoor is het ook zeer eenvoudig om uw vloeren allemaal op gelijke hoogte te krijgen. Bij andere woonbeton vloeren zijn randen en nden vaak een probleem omdat er vuil tussen kan ontstaan. Dat is bij een gietvloer geen probleem wat het onderhoud dus een stukje eenvoudiger maakt.

Gietvloer zelf doen?

Het verwerken van epoxy coatings is niet ingewikkeld. Vloeren van Gietvloer Antwerpen zijn eenvoudig verwerkbaar met een kwast of roller. Bovendien zijn de meeste van onze producten vrij van oplosmiddelen, zodat er tijdens het aanbrengen geen gevaar is voor schade aan uzelf of aan het milieu. We willen u wel aanraden om altijd te zorgen voor voldoende ventilatie en om kinderen en huisdieren uit de buurt te houden als u met onze producten aan de slag gaat.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl