займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Tuin inrichten met betonnen tuinbanken

Door het plaatsen van een trendy betonnen tuinbank in uw tuin, op balkon, terras of elders, nodigt u de mensen uit om eens even lekker te gaan zitten en tijd voor elkaar te maken. De betonnen tuinbank is niet alleen handig, maar ook robuust en stevig en heeft biedt een jarenlange functie in uw tuin, doordat beton nu eenmaal bijzonder lang meegaat.

Betonnen haardhout opslag

 

Beton is een prachtig natuurlijk materiaal en staat in iedere buitenomgeving. Beton laat zich mooi combineren met bijvoorbeeld hout of steen wat ook natuurlijke materialen zijn. Kiest u voor een grote rechte bank die u met gemak tegen een muur op uw terras of op uw balkon kunt zetten of gaat u voor een betonnen tuinbank die bewerkt is en die misschien zelfs rond is?

Betonnen Haardhout opslag

Deze betonnen haardhout opslag is eenvoudig te realiseren: plaats 8 betonnen U-delen op elkaar zoals te zien is op de foto en je hebt direct een ultra stevige en prachtig moderne haardhout opslag gemaakt; zonder timmerwerk.

Ter inspiratie!

Het hebben van een betonnen bank heeft heel veel voordelen tegenover het hebben van bijvoorbeeld een tuinbank van hout of van kunststof, die na een tijdje te hebben buitengestaan toch gaan breken of rotten. Beton is stevig en is opgewassen tegen alle soorten weertypes.

Beton blijft langdurig mooi

Of u uw betonnen tuinbank nou in de regen of juist in de volle zon laat staan het maakt niet uit want er zal niets met uw beton gebeuren. De prachtige antraciet kleur is ideaal te combineren met gekleurde kussens. Inspiratie doet u op bij één van de grootste leveranciers van betonnen tuinproducten: www.Betondingen.nl!

betonnen-tuinbank1

Is het geen zeer fraaie eye-catcher! Je koopt ‘m bij Betondingen voor de prijs van € 218,36

Combineer een tuinbank met een mooie tafel.

Combineer de betonnen tuinbank met een mooie tafel of een leuk tuinbeeld om het helemaal af te maken. Online kunt u al uw betonnen benodigdheden voor buiten en uw betonnen tuinbanken gemakkelijk bestellen en u zult deze dan zo snel mogelijk bij u thuis of op de locatie waar u dat wenst bezorgd krijgen.

Bewerk eventueel uw betonnen tuinbank met betonverf of met tegels of mozaïek en creëer zo gemakkelijk uw eigen tuinmeubelen. Beton is eigentijds, stoer en bijzonder en zal dat karakter aan uw tuin geven waarnaar u op zoek bent.

Meer tuininspiratie? Bezoek onze uitgebreide special!

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl