Wandlampen trends 2019; komt dat zien!

Wandlampen, we staan er niet vaak bij stil, tot we een geschikte lamp nodig hebben. Dan rijst de vraag; moet de lamp iets speciaals toevoegen aan je interieur? Een gewone wandlamp haal je bij de bouwmarkt, je weet wel; die praktische modelletjes die geen goed of kwaad doen. Bijzondere wandlampen: kijk, die maken écht het verschil.

Om je op weg te helpen vind je hier enkele fraaie voorbeelden van wel heel speciale wandlampen..

De mooiste wandlampen van 2019

Hoewel er diverse interieurtrends naast elkaar bestaan, zijn er ook de nodige overlappingen te vinden; denk aan het gebruik van natuurproducten. Een houtenvloer moet ook echt van hout gemaakt zijn. Van bij voorkeur onbewerkt hout. Natuursteen vinden we overal terug; of het nu gaat om het landelijk of industrieel getint interieur. Design wandlampen sluiten naadloos aan binnen de huidige trend van natuurlijke materialen. Want ook design wandlampen zijn tegenwoordig van natuurlijke materialen gemaakt. Nieuwsgierig geworden? We nemen even een kijkje – met dank aan de website My Planet LED.

wandlamp-hout-vintage-210mm-diameter-e27-koord-kapGeweldig retro exemplaar. Je koopt deze wandlamp bij MyPlanetLED.Com. Hiermee haal je rechtstreeks de jaren ’70 in huis, maar dan in een moderne uitvoering.

wandlamp-hout-of-alu-led-up-down-13w-230mm-breedUitermate fraaie wandlamp. Deze design lamp is gemaakt van Aluminium (wow!). Het effect is geweldig; wanneer je ‘m aan hebt, maar ook zonder verlicht te zijn kún je niet om deze lamp heen. Meerwaarde factor 10+ voor je interieur. En het leuke is dat je ‘m ook in diverse hout-uitvoeringen kunt kopen.

wandlamp-fakkel-vintage-metaal-hout-500mm-e27

Vooruit, nog ééntje. Deze wandlamp in vintage uitvoering past in vrijwel ieder interieur. Is ‘ie landelijk? Is ‘ie modern? Of juist industrieel? Hij is alles in één en staat overal geweldig. Zie jij ‘m al in jouw strakke witte hal? Precies. Dit is een echte must-have!

led lamp gloeilamp inspiratie

Direct shoppen? Surf dan nu naar myplanetled.com

Tip: Bezoek onze special over verlichting!