De beste inspiratietips voor het inrichten van je nieuwe woning

Klussen, verbouwen, inrichten… Wanneer je bezig bent met je nieuwe woning, komen deze begrippen je vast wel bekend voor. Het kost allemaal veel tijd, maar uiteindelijk krijg je er wel iets voor terug waar je jarenlang van kunt genieten. Iedere woning is uniek, omdat iedereen deze inricht naar eigen smaak en voorkeur. Het zijn onder andere de meubels die de basis vormen van je inrichting, maar je kunt er nog geheel een eigen draai aan geven met allerlei overige accessoires. In deze blog worden tips gegeven om jouw woning de puntjes op de i te geven.

Woonkamer inspiratie
Wil jij je woonkamer opfleuren? Daar hoef je niet gelijk grote aankopen voor te doen. Een paar simpele woonaccessoires kunnen je woonkamer al een hele andere uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan sierkussens, deze zijn in zoveel verschillende soorten en maten verkrijgbaar dat er altijd wel iets tussen zit wat aansluit op jouw stijl en interieur. Het wordt hierdoor nog aantrekkelijker om plaats te nemen op jouw bank of stoel. Andere accessoires die je woonkamer direct iets extra’s geven zijn onder andere kransen, fotolijstjes, muurversieringen, kaarsen, plaids en lampen. Ook hier geldt hetzelfde: het is niet direct iets “groots” wat je aanschaft, maar het geeft je wel een hele andere kijk op je woonkamer. Denk er wel altijd aan dat het leuker is als deze accessoires passen bij je meubels en woningstijl.

Keuken inspiratie
Ook je keuken kan je een hele andere blik geven door middel van diverse keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan keukentextiel: ga jij voor een Lounge Club ovenwant en schort of spreekt het Summerplace keukentextiel je meer aan? Kies je voor theedoeken en placemats met neutrale kleuren of ga je voor een dierenprintje? Ook in dit geval heb je diverse keuzemogelijkheden waardoor je een geheel eigen invulling aan je keuken kunt geven. Wat straal jij uit naar de buitenwereld?

Tuin inspiratie
Tot slot een aantal interieur ideeën met betrekking tot de tuin. Ideeën die leiden tot sfeer en een warm welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke deurmat, iets wat gelijk opvalt bij binnenkomst. Deurmatten verschillen wat betreft design, prints, afbeeldingen en tekst. Je kunt bijvoorbeeld een deurmat kiezen met een grappige tekst die echt bij jou past. Zo verwelkom je gasten op een leuke manier én zegt het direct wat over jou en je woning. Een ander idee is een mooi windlicht voor bij de voordeur of in de tuin. Houten windlichten, bijvoorbeeld in de vorm van een hart, zijn leuk voor op de tafel in de tuin en creëren sfeer en warmte.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het totale aanbod aan woonaccessoires? Gifts & More geeft je een overzicht aan woon-, keuken- en tuinaccessoires, speciaal bestemd voor het opbloeien van je woning. Ook kan je hier inspiratie opdoen voor een cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming. Voor ieder wat wils!