займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Nieuws onder de zon: verfblikhouder

In het kader van ‘nieuwe uitvindingen’ is de paintgripper op de markt gebracht. Maar wat omhelst deze paintgripper nu exact? Waarom willen we ‘m hebben en waarom is het een onmisbare hulp tijdens verfklussen?

De paintgripper

De paintgripper helpt je tijdens het lakken van kozijnen bijvoorbeeld. Er past precies een standaardmaat verfblik in, en er is een separate rustplek voor de kwast. Wat maakt deze verfblikhouder nu zo interessant c.q. onmisbaar tijdens een lakbeurt aan kozijnen? Door de vaak onmogelijke posities waarin je je als schilder moet manoeuvreren om bij een gewenst plekje te komen, helpt de paintgripper doordat je ‘m gewoon op het raam monteert. Met één slag is hij te bevestigen, maar ook met één slag weer los te draaien en weer elders te plaatsen. Dit alles gaat gepaard met matig kracht, zodat er geen verf gemorst wordt op het moment van loskoppelen.

De voordelen in de praktijk

  • Niet telkens trap op/ trap af, maar je verfblik telkens dicht bij je in de buurt
  • Doorlopend één hand vrij houden
  • Gemakkelijk te bevestigen/ los te koppelen
  • Mors incidenten, of omvallend verfblik behoren tot het verleden
  • Ergonomisch verantwoord schilderen

paintgripper-uitgelegd-1024x617

Verkoopkanalen

Op dit moment is de paintgripper alleen online bestelbaar, hij is nieuw op de markt en klaar om de markt te veroveren. Bestellen? Bezoek dan nu de website Paintgripper.nl en volg de procedure.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl