займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Draadloos opladen mogelijk bij de iPhone 8?

Foxconn maakte onlangs bekend dat zij bezig zijn met draadloze opladers voor de nieuwe iPhone die in 2017 gelanceerd gaat worden.

 

10-jarig bestaan

Geruchten gaan al langer dat voor het 10-jarige bestaan van de iPhone Apple grote plannen heeft. De mogelijkheid om de iPhone draadloos te kunnen opladen, zou hiervan onderdeel zijn. Het totaal vernieuwde uiterlijk en innovatieve features zouden de verkoopcijfers een flinke boost moeten geven.

 

Het blijft onduidelijk of deze functie ook daadwerkelijk in 2017 doorgevoerd kan worden. De vraag blijft of Foxconn de productie aankan.

 

Is jouw oude smartphone echt aan vervanging toe en kun je daarom niet wachten op de iPhone 8? Dan ga je natuurlijk voor een refurbished iPhonevan SWOOP. Je krijgt dan altijd alle voordelen van nieuw, alleen dan voor een aantrekkelijke prijs.

 

Mogelijk een grotere afstand tussen oplader en smartphone

Begin dit jaar werd al gemeld dat Apple bezig is met het verbeteren van de technologie die wordt gebruikt om een smartphone draadloos op te laden. Samen met partners uit de VS en Azië zou de Amerikaanse smartphonefabrikant hiermee bezig zijn. Verwacht wordt dat deze techniek in 2017 op de markt wordt gebracht.

 

Apple is niet de eerste die de mogelijkheid om draadloos op te laden toepast. Concullega’s Samsung en Google hebben al smartphones die van soortgelijke technologie gebruikmaken. Alleen is het wel zo dat de afstand tussen de ontvanger en zender niet te groot mag zijn. Anders gaat de efficiëntie van de energieoverdracht verloren, waardoor het (nog) langer duurt om jouw smartphone op te laden.

 

Wat maakt de technologie waar Apple mee bezig is dan zo bijzonder?

 

Volgens de geruchten zou de techniek waar Apple mee bezig is ervoor zorgen dat er een grotere afstand tussen de ontvanger en zender mogelijk is dan bij traditionele opladers. Het zou zelfs zo zijn dat hier 15 feet (dus 4,5 meter) tussen mag zitten.

 

Hoe dit in de praktijk gaat uitvallen, is nog even wachten. In ieder geval tot de release van de iPhone 8 in september volgend jaar. 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl