Drie tips bij epoxy coating

De razend populaire epoxyhars domineert momenteel de commerciële vloerensector. Het is zeer veelzijdig en geschikt voor praktisch iedere situatie. De honderden ontwerpmogelijkheden zorgen dat een epoxy coating altijd perfect op het design van de ruimte aansluit. Maar bij het laten leggen van een epoxy coating moet gewaakt worden voor enkele valkuilen. Als u echter goed op de hoogte bent van deze mogelijke misstappen zult u daar geen problemen aan ondervinden. Goed voorbereid zijn is het halve werk!

Meng de materialen

Het onjuist of niet volledig mengen van de materialen kan zorgen voor een onevenredig verdeelde laag. Dit is de voornaamste reden van zachte plekken in uw epoxy coating. Het naderhand verhelpen van deze ‘soft spots’ is erg lastig en kan veel extra tijd kosten. Het is daarom van gigantisch groot belang dat de stoffen goed gemixt worden.

Specialist in woonbeton

Een beton gietvloer laten leggen kan u het best overlaten aan vakmannen  die hier veel ervaring mee hebben. Een naadloze vloeren leggen is nog niet zo eenvoudig als u zou denken. Onze vakmensen zoals Gietvloer Rotterdam hebben tien jaar ervaring en leggen daardoor zonder problemen een naadloze gietvloer in uw huis. Gemiddeld kost het ons een week om een gietvloer te leggen, dit is uiteraard afhankelijk van de ruimte.