Vakman in Gietvloeren

Zoekt u een gietvloer vakman Zoals Gietvloer Amsterdam? Dan heeft u die nu gevonden. Wij zijn de gietvloer vakman in Amsterdam en eigenlijk van heel Nederland. Of het nou gaat om het leveren van materialen, advies of het complete leggen van de gietvloer. De vakmannen van coating en vloer company staan voor u klaar. Klik op één van de links om onze website te bekijken en meer over de gietvloeren te lezen. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

De webshop voor vloer liefhebbers

Omdat er vrij veel mensen zelf aan de slag willen met de gietvloer hebben wij hier een aparte winkel voor opgericht, genaamd de Epoxywinkel. Hier vindt u alle materialen om zelf uw vloer samen te stellen. Daarnaast hebben we ook al het gereedschap wat hierbij komt kijken voor u uitgezocht. Al deze artikelen kan u voordelig en eenvoudig op internet bestellen zodat u de gietvloer zelf kan doen.

Een ideale bedrijfsvloer

Waar de opkomst van de gietvloer in gezinswoningen pas net is ingezet, maken bedrijven al langer gretig gebruik van de handigste vloersoort op de markt. De duurzaamheid en veelzijdigheid van een gietvloer maken het voor bedrijven de allerbeste keuze. Of u nu een prachtig glimmende showroomvloer wilt, of een weerbare vloer voor in uw fabriek zoekt; een gietvloer is altijd het juiste antwoord. De slijtvaste eigenschappen blijven namelijk zelfs met de zwaarste ladingen behouden.