займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Aanbrengen van Renovliesbehang?

 

Bij het inrichten van een woning zijn de muren van groot belang. Of deze muren nu worden voorziek van stucwerk of behang, ze spelen altijd een belangrijke rol bij de sfeercreatie en vormen de rode draad voor de rest van uw inrichting. Voordeel van behang tegenover stucwerk zijn de vele beschikbare kleuren en patronen. De laatste tijd kiest men steeds vaker voor Renovlies. Deze behangsoort zorgt voor een egale wand en geeft een zeer strak eindresultaat vergelijkbaar met origineel stucwerk.

Eigenschappen
Renovlies wordt net als normaal behang aangebracht op een behangklare wand. Het materiaal heeft een scheur-overbruggende werking waardoor (haar)scheuren, gaatjes en andere oneffenheden zonder moeite worden weggewerkt. Door deze eigenschap is goed aangebracht Renovlies niet te onderscheiden van stucwerk. Het behang is stevig, afwasbaar, moeilijk ontvlambaar en neemt weinig tot geen vocht op waardoor deze niet krimpt bij het aanbrengen van behanglijm.

Schilderen
Vliesbehang is uitermate goed geschikt om te schilderen. Hierdoor kan werkelijk elke gewenste kleur worden aangebracht. Het materiaal absorbeert haast geen werf en voorkomt strepen. Een egaal resultaat is wat volgt. Twijfel dus vooral niet aan de geboden mogelijkheden.

Types behang
Bij de verschillende types Renovliesbehang bestaat verschil tussen schokvastheid, isolatie en waterbestendigheid. Deze eigenschappen hangen allemaal samen met de verschillende diktes. Gewoon vliesbehang heeft een dikte van 120-150g. Hierdoor is het gemakkelijk aan te brengen en absorbeert het behang minder. Om de schokvastheid te garanderen wordt vaak uitgeweken naar vlies van 150-180g en voor de optimale isolatie is er zelfs Renovlies van 600g te verkrijgen.

Prijs
De prijs van vliesbehang ligt in verhouding tot normaal behang aan de hoge kant. Dit is te verklaren door de unieke eigenschappen. De voordelen wegen hier dan ook gemakkelijk tegen de prijs op. Mocht u twijfelen tussen stucwerk en Renovlies is de keuze wanneer het om geld gaat snel gemaakt


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl