De slimme mogelijkheden van duo rolgordijnen

Als je op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie kijk dan ook eens naar duo rolgordijnen. Dit type raamdecoratie is niet alleen heel trendy maar ook zeer handig. Het duo rolgordijn staat ook wel bekend als een dag- en nachtrolgordijn.

Het duo rolgordijn is een bijzonder rolgordijn doordat gewone stukken stof afgewisseld worden met doorschijnende banen. Deze banen bewegen over elkaar heen als je het rolgordijn ophaalt of laat zakken.

 

Mooie lichtinval

Naast het verrassende uiterlijk is een duo rolgordijn ook heel geschikt om de lichtinval in de kamer mee te bepalen. Als je de gekleurde banen in zijn geheel over de doorschijnende baan doet, dan voorkom je inkijk en binnenvallend zonlicht. En als je doorschijnende banden over elkaar heen plaatst, kies voor maximaal zonlicht en kun je makkelijk naar binnen kijken. En daartussen zitten alle mogelijkheden om de mooiste middenweg te kiezen.

Een duo rolgordijn is verrassend en heel veelzijdig.

 

Mooie lichtinval

Het grootste voordeel van een duo rolgordijn is dat je op ieder moment van de dag heel eenvoudig exact de hoeveelheid zonlicht en privacy in je huis kunt bepalen. Je hoeft hiervoor dus niet het gehele rolgordijn omhoog te rollen zoals bij de gewone rolgordijnen. En verder zorgen de afwisselende banen stof dat een duo rolgordijnen een variatie biedt aan subtiele kleuren.

 

Prachtige kleuren

Het duo rolgordijn is te krijgen in prachtige kleuren. Denk daarbij aan wit, antraciet, olijfgroen, bamboe, eiken en nog veel meer. Bij Creon Raamdecoratie kun je de duo rolgordijnen heel precies op maat laten maken. Daardoor hoef je zelf niet te knippen en te zagen en kan je het rolgordijn na het bestellen direct ophangen. Je kunt kiezen uit duo rolgordijnen tussen de 20 en 240 centimeter breed en een hoogte van minimaal 20 en maximaal 250 centimeter. Als je de rolgordijnen bestelt, zorg er dan voor dat je de juiste maten doorgeeft en de gewenste kleur bepaalt. Als je twijfelt over de kleur, vraag dan eerst een kleurstaal aan. Bij de uiteindelijke bestelling krijg je dit bedrag terug. Houd er tijdens het inmeten rekening mee dat de stof in totaal 4,5 cm smaller is dan de breedtemaat die je doorgeeft.

Versier ook jouw ramen met sfeervolle duo rolgordijnen!