займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Een duurzame gevel bespaart energie

Een duurzame woning wordt over het algemeen steeds belangrijker. Naast dat het natuurlijk geld bespaart, zorgt het er ook voor dat een mogelijk toekomstige verkoop vergemakkelijkt wordt. Een van de vele manieren om energie te besparen wat betreft de woning is aan de hand van de gevel. Lees in dit artikel meer over energie besparen door middel van gevelbekleding en spouwmuurisolatie.

Geldbesparende gevelbekleding

Je kunt de gevel isoleren door gebruik te maken van gevelbekleding. Gevelbekleding zorgt voor een flinke energiebesparing. Voorbeelden van gevelbekleding zijn sierpleister of een isolatieplaat op je huidige gevel. Om sierpleister te plaatsen op je gevel moeten alle beschadigingen worden verholpen door een gevelrenovatie. De hoogte van de gevelrenovatie prijzen verschillen aan de hand van de hoeveelheid beschadigingen. Een isolatieplaat is gemaakt van hout of kunststof en wordt geplaatst aan de buitenkant van de gevel. Naast het isoleren door gevelbekleding zijn er meer voordelen, zo hoef je de huidige gevel niet meer te onderhouden. Door de nieuwe bekleding zal de gevel geen beschadigingen kunnen oplopen. Het geeft ook een nieuwe uitstraling aan je woning, wat voor verfrissing kan zorgen.

Spouwmuurisolatie voorkomt warmteverlies

Al denken mensen wel na over energie besparen zijn er nog vele punten waarop bespaart kan worden. Zo douchen mensen al gauw wat langer en warmer dan nodig is of wordt de verwarming toch een paar graden hoger gedraaid. Veel warmte gaat hierdoor verloren, maar dit zou voorkomen kunnen worden. Om warmte te creëren is er energie nodig, deze moet wel efficiënt worden toegepast. Want bij een niet geïsoleerde woning gaat er tot wel 20% van de warmte verloren via de gevel. Om het warmteverlies te compenseren moet er meer energie gebruikt worden om het warmteniveau gelijk te houden. Hierdoor stijgen dus de energiekosten. Gevelisolatie is daarvoor een goede oplossing. Het is een vorm van gevelwerken die dus zorgt voor warmtebehoud en het besparen van energie. Een veel voorkomend voorbeeld van gevelisolatie is spouwmuurisolatie. Door gaatjes in de muur kan er isolatiemateriaal worden gespoten in de spouwmuur.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl