Een houten vloer om van te dromen

Als je behoefte hebt aan een natuurlijk accent in je interieur is een houten vloer de meest eenvoudige en mooiste keuze. Samen met je inrichting en wat houten accenten heb je een prachtige combinatie. Door stoere uitstraling straalt de vloer heel veel sfeer uit en krijgt je huis een warme sfeer. Een interieur met klasse.

 

Verschillende houtsoorten

Een houten vloer kan van verschillende soorten hout vervaardigd worden. Bijzonder populair is eikenhout. Een sterke vloer met robuuste uitstraling. Maar ook houtsoorten als grenen, merbau, essen en teak zijn prachtig als houten vloer.

Een houten vloer kun je eenvoudig zelf leggen. Een goed voorbeeld daarvan is de click classic houten vloer. Met planken van 15 millimeter dik is deze vloer eenvoudig in elkaar te klikken en ligt zeer stabiel.

 

Verschillende legvormen

Naast het uitkiezen van het houtsoort is ook de manier van leggen van de houten vloer zeer bepalend voor de uitstraling. Een houten vloer die in de lengte gelegd is, ziet er strak en rustig uit, terwijl een visgraatmotief weer zeer authentiek en historisch oogt. Ieder type houten vloer heeft zo z’n voordelen.

 

Onderhoud houten vloer

Zoals gezegd is een houten vloer een natuurproduct. Hierdoor is deze heel eenvoudig te onderhouden en gaat ie jarenlang mee. Dat maakt een houten vloer zeer duurzaam. Schuren is nauwelijks nodig en hoeft alleen bij een ernstige beschadiging. Voor de rest is schoonmaken en zo nu en dan in de was of olie zetten al voldoende.

 

Online bestellen tegen scherpe prijs

Creon vloer is specialist in het leveren van houten vloeren tegen een scherpe prijs. Naast hun basis assortiment kun je daar ook terecht voor een voordelige outlet vloer. Daar vind je kwalitatief hoogwaardige houten vloeren tegen een zeer gereduceerde prijs.

Op de website vind je alle mogelijkheden. Twijfel je over je keuze? Vraag dan een proef aan zodat je thuis kunt zien wat het effect is van het hout.

Ook voor jouw huis zit er vast een geschikte houten vloer tussen.