Een multifunctionele tv vloerstandaard op kantoor of thuis

Wil je op een mooie en slimme manier je tv of beeldscherm neerzetten, denk dan eens aan een tv vloerstandaard. Niet alleen zeer fraai om te zien maar deze heeft verschillende voordelen. Een tv vloerstandaard kun je overal neerzetten, zonder dat je gaten in de muur hoeft te bouwen. Door het lichte en slanke design is deze zeer eenvoudig te verplaatsen. Verder neemt een tv vloerstandaard heel weinig ruimte in beslag en is het een mooie blikvanger in je kamer of kantoor.

 

Enorme keuze

Er zijn heel veel verschillende tv vloerstandaards in omloop. Ieder met z’n eigen specificaties en voordelen. Belangrijk is uiteraard de stabiliteit. Verder kun je nog kiezen uit:

–       Vast of verrijdbaar

–       Wel of niet in hoogte verstelbaar

–       Aanwezigheid van soundbarsupport

–       Aanwezigheid van meerdere plateaus voor mediabox

–       Verschillende kleuren

–       Mogelijkheid voor meerder beeldschermen

 

Voor op kantoor

Naast de voordelen voor thuisgebruik is een tv vloerstandaard ook zeer handig voor op kantoor. Het zorgt voor maximale flexibiliteit. Met een verrijdbare vloerstandaard kun je de monitor heel makkelijk in een andere ruimte rijden. Bovendien kun je kiezen om meerdere schermen te plaatsen zodat er meer mensen mee kunnen kijken. En natuurlijk kun je de tv vloerstandaard ook heel makkelijk meenemen naar een andere locatie, zoals een beurs om daar een presentatie te geven.

 

En uiteraard voor thuis

Dat het thuis een aanwinst is, spreekt voor zich. Het is een uitstekende oplossing om lekker flexibel met de tv te kunnen zijn. Geen grote wandmeubels of kastjes meer. Het strakke ontwerp van een tv vloerstandaard past in ieder type interieur en voor iedereen die van een mooi design houdt.

 

Online bestellen

Bij lcdwandbeugels kun je heel makkelijk een tv vloerstandaard online bestellen. Met een keuze uit meer dan 70 modellen zit er vast wel een bij die perfect bij je tv past. Als je voor 17.00 uur bestelt, dan wordt de tv vloerstandaard de volgende dag bij je thuis of op kantoor bezorgd.