Waarom laminaat een goede keuze is

Laminaat is een soort van vloerbedekking dat uit een aantal verschillende laagjes bestaat. Net onder de toplaag bevindt zich een foto van een houtsoort of -structuur en als het gelegd is, zijn vooral de vloeren van Quick-Step laminaat niet van een houten vloer te onderscheiden. Deze panelen zijn vaak makkelijk te leggen en goedkoper dan echt hout. En er zijn nog een aantal voordelen verbonden aan laminaat waardoor deze keuze zeker de moeite waard is.

 

Laminaat is gemakkelijker

Laminaat is gemakkelijker, in veel opzichten. Zo is het makkelijk te plaatsen en daardoor ook voordelig om te laten leggen. Ook is het onderhoud van laminaat erg laag. Af en toe afnemen met een sopje en een doekje is genoeg. Er is geen noodzaak om de vloer één keer in de zoveel tijd in de was te zetten of te schuren. En een vloer van Quick-Step laminaat kan zo 25 jaar meegaan.

Laminaat is ook sterker dan hout. Door de sterke melamine toplaag die erop aangebracht is, kunnen zich nauwelijks krassen vormen. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vloer elke keer dat er iets valt of er met zware objecten gesleept wordt.

 

Quick-step laminaat

Het laminaat van Quick-step is een goede optie als u eraan denkt om een nieuwe laminaatvloer te nemen. U krijgt ten eerste 25 jaar garantie op de vloer, maar het is ook van erg hoge kwaliteit, te leggen met een gemakkelijke klik-systeem en niet van echt hout te onderscheiden. Zoekt u de charme van echt hout, maar niet de lasten? Dan is laminaat een zeer goed keuze.