займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Woontrend 2017: NEON-letters van Seletti

Ook in 2017 zien we deze woontrend weer terug. Met de prachtige letters van Seletti kun je zelf je eigen tekst bedenken voor aan de muur. Dit Italiaanse merk, opgericht in 1964, focust zich op het ontwerpen van creatieve, typisch Italiaanse producten. Dit merk kijkt net even iets anders tegen de wereld aan en dat levert de leukste ideeën op, waaronder deze NEON-letters.

Omdat de letters los te bestellen zijn, heb je de complete vrijheid om je eigen persoonlijke boodschap te ontwerpen. Je hebt de keuze uit alle letters van het alfabet, de nummers van 0 t/m 9 en speciale leestekens zoals ♡?@&#!. De letters, cijfers en leestekens zijn eenvoudig met elkaar te verbinden via speciaal daarvoor ontworpen plugs. Indien u de boodschap op een later moment wilt veranderen, zijn deze plugs ook weer makkelijk los te koppelen en te hergebruiken. Er is bij dit product aan alles gedacht, van een prachtig ontwerp tot een hoog gebruiksgemak!

Seletti letters zijn online verkrijgbaaren worden meestal geleverd in een mooie verpakking. Benodigdheden om de letters aan de muur te bevestigen worden meegeleverd, maar transformatoren moeten los besteld worden. Het aantal transformatoren is afhankelijk van het aantal letters, nummers en/of leestekens dat besteld wordt.

Het leuke van deze letters is dat ze er heel stylisch uitzien en ook prima als sfeerverlichting kunnen worden gebruikt. Deze letterlampen vormen dé eye-catcher in elke ruimte. Het is mooi om de rest van de ruimte ‘rustig’ te houden zodat de Seletti’s goed tot hun recht komen. Het merk Seletti staat voor visie en innovatie en dat zie je terug in alle producten. De letters zijn ontzettend populair en zijn al in verschillende bekende woonmagazines genoemd. Dus of je ze nu voor kantoor, huiskamer, slaapkamer of kinderkamer wilt bestellen: dit product stelt zeker niet teleur!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl