займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Doe het zelf: woning schilderen


Bij iedere woning dient het eens in de zoveel tijd te gebeuren, het schilderen van je huis. Zowel binnen als buiten. De binnenkant van de woning doen veel mensen altijd zelf, waar de buitenkant vaak uitbesteed wordt aan een professionele schilder. In dit artikel zullen wij dan ook voornamelijk ingaan op het schilderen van de binnenmuren van een woning.

Enkele (starter)tips
Allereerst wil je natuurlijk (als je tenminste tevreden bent met de huidige kleur van de muur) het schilderen van de binnenmuur zolang mogelijk uitstellen. Het kost immers geld om de nieuwe materialen aan te schaffen, het kost tijd en daardoor wil je het zolang mogelijk uitstellen. Enkele tips om het schilderen van de muur zo lang mogelijk uit te stellen:
#1) Zet tijdens het koken/bakken de afzuigkap goed aan (anders kunnen muren sneller verkleuren)
#2) Voorkom dat er binnen tabak gerookt wordt.

Door bovenstaande zaken goed uit te voeren kun je het schilderen van een binnenmuur gemiddeld al met ruim een half jaar uit stellen.

Verder hebben we nog enkele tips bij het uitvoeren van de schilderklus:
#3) Plak alles perfect af, hier kun je het beste géén tijd op besparen! Wanneer dit namelijk goed verzorgd is kun je het schilderen zelf een stuk sneller doen.
#4) Schilderen? Waarom eigenlijk schilderen? Veel mensen zijn enkel bekend met het schilderen middels een kwast of een roller, echter kun je vandaag de dag veel efficiënter een muur schilderen. Zo bestaat er tegenwoordig de verfspuit. Online zijn enorm veel verschillende verfspuiten te verkrijgen voor verschillende toepassingen. Zo kun je als consument heel efficiënt een muur spuiten en is daar minder precisie voor nodig om muren ‘strak’ te krijgen. Zeker wanneer je meerdere muren in huis dient te schilderen, is het erg interessant om te kijken of je een dergelijke spuit kunt aanschaffen.

Toch uitbesteden?
Twijfel je toch aan jouw vakkundigheid? Misschien is het maar één muur en is de aanschaf van een verfspuit dus relatief duur? Uitbesteden kan natuurlijk altijd, echter adviseren we dan wel om een aantal schildersbedrijven met elkaar te vergelijken i.v.m. prijsverschillen.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl