Domotica in opmars

Domotica staat voor draadloze technologie die toegepast wordt binnen het moderne huishouden. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld ‘Toon’, de alom bekende thermostaat die op afstand bestuurbaar is middels mobiele apparatuur en die direct inzage geeft in energieverbruik.

Z-Wave Domotica

Evenals ‘Toon’ zijn er vele draadloze domotica toepassingen te koop die ons leven eenvoudiger maken, doordat deze op afstand zijn te besturen via smart-apparatuur en binnenshuis middels een controller. Z-wave domotica biedt slimme oplossingen voor tal van geautomatiseerd te besturen woningtoepassingen, zoals:

  • Alarmsystemen
  • Verwarming
  • Verlichting
  • Ventilatie
  • Energiereductie

Topmerken

Qubino domotica wordt in Nederland verkocht via officieel reseller Xura.nl. Dit topmerk biedt uiterst krachtige domotica welke volledig via smartphone/ apparatuur bedienbaar is. Het mooie van dit merk is de zeer hoge performance van de vaak bijzonder kleine, geavanceerde module’s. Deze zijn gemakkelijk te integreren binnen iedere moderne woning. De prijs-kwaliteit verhouding ligt daarnaast eveneens zeer hoog. Qubino Z-wave module’s zijn hiermee een zeer aantrekkelijke partij voor het geavanceerde huishouden.

Fibaro Z-wave domotica koopt u eveneens bij Xura.nl als officieel reseller. Fibaro staat met haar intelligente module’s garant voor het uitgebreid monitoren, bedienen en beveiligen van uw woning. Fibaro is daarnaast compatibel met de meest voorkomende domotica module’s van andere merken, wat de klant een ongekende vrijheid biedt.

Meer weten? Bezoek Xura.nl voor uitgebreide productinformatie