Slotenmakers Noodlijn regio 020

Het kan voorkomen dat je de huissleutel bent verloren en je een beroep moet doen op de slotenmaker. De professionals van Slotenmakers Noodlijn uit Amsterdam staan 24/7 voor je klaar. Het maakt dus niet uit op welk tijdstip je belt, je wordt altijd binnen enkele ogenblikken geholpen (circa 25 minuten). Zij kunnen tegen een voordelig tarief de deur vakkundig openen en een nieuw slot plaatsen als dat nodig is. Je kunt bij deze slotenmakers ook terecht als je voorzorgsmaatregelen wilt treffen tegen inbraak.

Hulp bij spoedgevallen

De professionele monteurs van Slotenmakers Noodlijn helpen je voor een vaste lage prijs. De slotenmakers beschikken over ruime ervaring en kennis, zodat sloten en deuren schadevrij geopend kunnen worden. Er wordt vervolgens gelijk een nieuw slot vakkundig geïnstalleerd. Neem direct contact op bij een spoedgeval. Voorbeelden van spoedgevallen zijn: inbraak, een sleutel afgebroken in het slot, een vermiste sleutel of buitengesloten zijn. Er is binnen een halfuur iemand bij jouw woning, auto of kantoor aanwezig. De noodlijn is 24 uur en 7 dagen in de week bereikbaar.

Werkgebied

Je kunt op de hulp van de Slotenmakers Noodlijn rekenen als je woonachtig bent in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, en Amsterdam West. Slotenmakers Noodlijn is niet alleen werkzaam in de gemeente Amsterdam. Je kunt ze ook raadplegen in andere gemeentes in de provincie Noord-Holland. Slotenmakers Noodlijn is werkzaam in Amstelveen, Alkmaar, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Werkgebieden in de overige provincies zijn: Utrecht, Hilversum, Leiden, Lelystad, Almere en Amersfoort. Bel voor een slotenmaker naar het bijhorende nummer op de website. De slotenmaker is altijd snel aanwezig.