Bijzondere industriele tafels

Het inrichten van een ruimte is heel persoonlijk en kan soms best lastig zijn. Voor uw interieur thuis moet u kijken welke tafel bijvoorbeeld het beste past bij de rest van uw meubels én uw leefstijl. Is de tafel geschikt voor gebruik met kinderen? Voor welk doel wilt u de tafel gaan gebruiken? Hoe groot moet de tafel zijn? Dit zijn allemaal vragen die u zichzelf moet afvragen bij het uitzoeken van een geschikte tafel.

Type tafels

Bent u op zoek naar een tafel voor op kantoor dan zijn er weer andere zaken waar u rekening mee moet houden. Bedenk dan of de tafel geschikt is voor zakelijk gebruik. Is de tafel groot genoeg als bureau? En is de tafel gemakkelijk schoon te houden? Een industriele tafel past in vrijwel ieder interieur. In sommige gevallen gaat het om prachtige boomstamtafels.

 

Wat zijn boomstamtafels?

Deze unieke boomstamtafels hebben een stoere en unieke uitstraling omdat géén een tafel hetzelfde is. Bij de boomstamtafels zijn de tafelbladen vervaardigd uit één stuk hout waardoor u goed het patroon van de boomstam terugziet. De bomen die voor deze boomstamtafels worden toegepast zijn bewerkt en gedroogd in het oorspronkelijke land en daarna naar Nederland gebracht en verwerkt tot boomstamtafels.

De bomen die worden gebruikt zijn niet speciaal gekapt voor de productie van de tafels. Er wordt nooit tropisch hardhout gebruikt voor de productie en voor een gekapte boom wordt er ook weer een nieuw exemplaar terug geplant. Zo kunt u met een gerust hart een industriële boomstamtafel kopen.

Industriële tafels met houten blad

Industriële tafels zijn niet alleen fraai, maar ook bijzonder praktisch. U kunt industriële tafels gebruiken als tafel waar u thuis aan kunt eten met het hele gezin of gezellig aan kunt zitten met vrienden en familie, maar de boomstamtafels zijn ook geschikt voor op uw bedrijf als bureau of vergadertafel. De tafels zijn van de allerbeste kwaliteit, robuust en prachtig afgewerkt.

Het unieke van hout is dat het prima gecombineerd kan worden met allerlei andere materialen, zoals bijvoorbeeld met metalen- of RVS-tafelpoten, wat ook geldt voor het hele aanbod industriele meubels. Bekijk wat het beste zal passen bij de rest van de omgeving.