Joh. Post B.V.: snelle en efficiënte ontruiming van je woning

Sterk uiteenlopende emoties houden zich schuil achter een woningontruiming: of er wordt vol enthousiasme gewerkt aan een nieuwe start in een andere woning, of er is sprake van gedwongen ontruiming waarbij de betrokkenen zich vooral ellendig voelen. Wat de reden ook is, Joh. Post B.V. uit Beverwijk gaat bij iedere ontruiming zorgvuldig, efficiënt en gepast te werk. Enerzijds weten we hierdoor het enthousiasme rondom een nieuwe woningstap te versterken en anderzijds weten we het leed bij een ongewilde ontruiming te verzachten.

 

Ruim 70 jaar ervaring

We hebben ruim 70 jaar ervaring in allerlei soorten verhuisprojecten en we zijn trots op de grote hoeveelheid tevreden klanten die we gedurende al die jaren hebben ontzorgd. Dit is vooral te danken aan onze bedreven en gemotiveerde medewerkers. Zij staan dag en nacht klaar om onze klanten van de meest uiteenlopende logistieke verhuisdiensten te voorzien. Daarbij hebben we bij Joh. Post B.V. oog voor met name de emotionele aspecten die bij verhuistrajecten zoals een ontruiming komen kijken. Wij gaan daarom altijd eerst een gesprek aan met onze klanten. Op basis hiervan kiezen wij de insteek voor onze benadering op maat en stemmen daar vervolgens gezamenlijk de planning op af.

 

Optimale service onder tijdsdruk

Wanneer een dierbare plotseling komt te overlijden, of wanneer de woning per direct moet worden ontruimd vanwege financiële problemen, dan geldt er meestal een vereiste van snel handelen. Vooral de tijdsdruk wordt door veel mensen als bijzonder onprettig ervaren. Je hebt het gevoel de regie over je eigen leven verloren te hebben, omdat alles maar voor je besloten lijkt te worden. Daardoor bestaat er helemaal geen ruimte voor de verwerking van plotsklaps ontstane emoties. Door voor de service van Joh. Post B.V. te kiezen krijg je deze ruimte wel en heb je bovendien het gevoel volledig in charge te zijn. Dit komt doordat wij vooral naar je luisteren en daarnaast zeer flexibel zijn. Wachttijden komen niet in ons woordenboek voor en bovendien werken we ruim binnen de aan jou gestelde ontruimingstijd.

 

Veelzijdige opslagmogelijkheden voor latere zorg

Bij het ontruimen van een woning is het vooral zaak dat de woning snel en zorgvuldig leeg en bezemschoon wordt opgeleverd. Dit betekent niet dat je dan ook maar meteen binnen no time afscheid moet nemen van de inboedel. Vooral niet als je voor de veelzijdige inboedelopslag mogelijkheden van Joh. Post B.V. kiest. Wij hebben een grote diversiteit aan beveiligde opslagfaciliteiten tot onze beschikking, waarbij je er te allen tijde voor kunt kiezen je inboedel op een later moment aandachtig uit te zoeken. Dat geeft aanzienlijk meer rust. Bovendien slaan wij op tegen zeer voordelige tarieven, dus ook daarover hoef je je geen enkele zorgen te maken.

 

Wij streven naar een duurzame toekomst

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker milieubewust te handelen. Ook Joh. Post B.V. wil een steentje bijdragen aan een duurzame toekomst. Daarom scheiden wij bij een woningontruiming alle zaken die moeten worden weggegooid, volgens de geldende afvalregels. Ook hechten wij er waarde aan om bruikbare spullen een tweede leven te geven. Door ons grote netwerk in de regio van Beverwijk vinden we altijd een geschikte derde partij voor opkoop.

 

Kies voor sterke service en een overzichtelijk kostenplaatje

Zoek je een betrouwbare en ervaringsrijke partner voor het ontruimen van je woning? Kies dan voor Joh. Post B.V. in Beverwijk. Wij waarborgen je privacy en garanderen een veilig en zorgvuldig ontruimingstraject. In ons gezamenlijk overleg geven we in detail aan wat de ontruiming je kost en wat je voor ieder serviceonderdeel mag verwachten. Bij Joh. Post B.V. weet je altijd waar je aan toe bent en wij zijn daarmee een baken van rust in een stressvolle periode.