займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Ben je op zoek naar unieke interieur foto’s?

Een website of artikel op het internet of in een tijdschrift wordt gelijk een stuk sprekender met de juiste afbeeldingen erbij. Maar het is vaak lastig om die te vinden of zelf te maken. De omstandigheden zijn soms niet ideaal, en niet iedereen is een even goede fotograaf. Ook al kan een moderne camera of zelfs een smartphone tegenwoordig heel veel, fotograferen blijft een vak. Tenminste als je het goed wilt doen. Dat kan Jansje Klazinga van JKF Fotografie alleen maar beamen. Zij heeft inmiddels vele jaren ervaring als interieurfotograaf. Interieurfotografie is een vak apart en succes valt of staat door te letten op details, lichtinval en compositie van een foto. Het doel waarvoor de foto wordt gemaakt is daarbij uiteraard van belang. De stijl en sfeer moet aansluiten bij de vraag van de klant.

Beschikbare fotoseries
Ben je voor een publicatie op zoek naar een mooie en geschikte afbeelding? Kijk dan eens op de pagina Binnenkijken op deze website. Hier vind je een selectie van door Jansje Klazinga gemaakte interieurfoto’s. Deze foto’s zijn tegen betaling beschikbaar voor publicatie. Je kunt kiezen voor een losse foto of een complete serie, al naar gelang het doel van de publicatie en het aantal foto’s dat hiervoor nodig is. Op de website staat slechts een beperkte collectie. Zoek je iets bijzonders dan kun je altijd contact opnemen. Houd wel in de gaten dat op alle foto’s op de website beschermd zijn met copyright. Het is dus niet toegestaan om foto’s van deze website zonder toestemming en zonder dat hiervoor de geldende vergoeding is betaald te gebruiken voor publicatie.

Een eigen fotoserie laten maken
Woon je in een bijzonder huis, een monumentaal pand of een woning met een specifieke bouw? Of heb je een bijzonder interieur dat het fotograferen zeker waard is? Neem dan zeker contact op. JKF Fotografie is altijd op zoek naar leuke projecten om vast te leggen op de gevoelige plaat. Je kunt de foto’s zelf gebruiken of ze beschikbaar laten stellen voor publicatie. Wellicht verschijnt jouw bijzondere interieur binnenkort in een editie van VTwonen of op de website van een interieur stylist. Er kunnen tijdens een sessie uiteraard zowel van het interieur als van de buitenomgeving van je woning foto’s worden gemaakt.

Professionele foto’s van je bedrijf
Als bedrijf kun je tegenwoordig niet meer zonder website. En op die website wil je natuurlijk mooie foto’s van je kantoor of bedrijf laten zien. Jansje Klazinga komt graag naar je toe om een serie professionele foto’s te maken. Hierbij wordt het pand zowel aan de buitenzijde gefotografeerd als ook het interieur als dat van belang is. Deze foto’s kun je vervolgens gebruiken op je website. Maar ze zijn ook bij uitstek geschikt om je jaarverslag een professionele uitstraling te geven. Ook voor het maken van professioneel reclamemateriaal en andere uitingen kunnen deze foto’s goed van pas komen. Zo heb je dus een serie professionele foto’s die voor meerdere doeleinden bruikbaar zijn. In overleg met JKF Interieurfotografie kan het aantal foto’s worden bepaald, alsmede uiteraard wat er precies wel en niet op de foto wordt gezet.

Prachtige foto’s voor een scherp tarief
Wil je mooie en vooral professionele foto’s die met liefde voor het vak van fotograaf zijn gemaakt? Dan ben je aan het juiste adres bij JFK Fotografie. Jansje Klazinga gaat enthousiast voor je aan de slag om de mooiste foto’s te maken waar je nog lang met plezier naar zult kijken. Vele opdrachtgevers gingen je al voor, de foto’s worden onder andere regelmatig gepubliceerd in Volkskrant Magazine en VTwonen. Ook architecten en interieur stylisten maken graag gebruik van de diensten van JKF Interieurfotografie om hun ontwerpen op professionele wijze te laten vastleggen. Wei weet wordt jouw bedrijf of interieur binnenkort aan de lange lijst van tevreden klanten toegevoegd.

 

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl