CREEER JE EIGEN VLOER BIJ CIBOVLOEREN

CIBO vloeren heeft op 1 maart een schitterende nieuwe showroom geopend op een fantastische plek in Breda. Dichtbij de Meubelboulevard, de Ettensebaan en het NAC Stadion ligt het nieuwe pand op een super zichtlocatie! Reden voor Stijl & Allure om dit met eigen ogen te aanschouwen.

Wat bij binnenkomst meteen opvalt is de opvallende ruimte met prachtig licht uit de grote ramen en de openhaard met Chesterfield banken erom heen. We worden hartelijk verwelkomd door Frank Cremers, de stuwende kracht in het bedrijf. “Dat had je niet gedacht hè, van een vloerenbedrijf?” We nemen plaats op de bank en kijken vol verwondering om ons heen. “Zo willen we graag de mensen ontvangen,” vervolgt Frank zijn verhaal. “Het kopen van een vloer moet een beleving zijn. Sinds 2006 zitten we in Breda, maar we waren echt uit ons jasje gegroeid. Deze nieuwe locatie heeft alles in huis om mensen de juiste vloer voor hun woning te laten ontdekken.” We lopen verder door de 1400 m2 showroom en zien prachtige legborden en wandpresentaties in overzichtelijke paden. “Kijk”, zegt Frank, “Hier presenteren wij alle houten vloeren, in de volgende gang de PVC vloeren en het laminaat gedeelte ligt daar weer achter. We hebben bewust gekozen om via de legkasten de mensen een zo overzichtelijke mogelijke keuze te laten maken. In de prettige open kamertjes aan de zijkanten is er dan alle tijd om het vloerplan te bespreken en een tekening te maken.” Ja, CIBO vloeren heeft het goed voor elkaar. Voor de kinderen is een leuke speelhoek gemaakt en bij het grote raam is een enorme leestafel die uitnodigt om te blijven zitten. Al was het alleen maar om van het mooie uitzicht op het water te genieten.

“Weet je dat we hier alle vloeren ook zelf behandelen? De mensen kunnen echt een vloer op maat krijgen! Ze zoeken de plankbreedte uit, bepalen of er veel of weinig knoesten in moeten zitten, geven de kleur aan en ook kunnen zij een keuze maken uit gerookte-, verouderde- of geborstelde vloeren.” Naast de topmerken Quick-Step, Balterio, Moduleo, Meister en Parky heeft CIBO vloeren ook een eigen merk: Casa Flooring. PVC vloeren die bijna niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Dit moet u gezien hebben. Inmiddels werken er zo’n 18 mensen in het bedrijf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel klanten uit de regio Rotterdam, Zeeland tot aan Den Bosch de weg hebben gevonden naar CIBO vloeren. “We zijn er helemaal klaar en nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen in de nieuwe showroom. De heerlijke koffie staat al voor u klaar!”

Van de Reijtstraat 5

4814 NE BREDA

Tel: 076-5870462

www.cibovloeren.nl