Een rolgordijn voor ieder type raam

Rolgordijnen zijn erg populair omdat ze niet alleen handig in het gebruik zijn, maar omdat ze ook in eindeloos veel stoffen en kleuren te krijgen zijn. Ook kunt u tegenwoordig rolgordijnen krijgen voor schuin geplaatste ramen zoals dakramen. Een rolgordijn hangt het mooist als deze perfect op maat gemaakt is. Deze kunt u nu heel eenvoudig online bestellen.

 

Rolgordijnen voor rechte ramen

Het meest voorkomende type rolgordijn is een standaard rolgordijn dat voor een recht raam wordt gehangen. Door een rolgordijn op maat te laten maken, bent u niet gebonden aan vaste standaardmaten, maar kunt u ook rolgordijnen laten maken voor ramen met afwijkende breedte- en hoogtematen. Dat biedt als grote voordeel dat u niet zelf in de weer hoeft om een rolgordijn in te korten op de juiste breedte en hoogte. Desgewenst kunt u kiezen voor een rolgordijn met een luxe cassette van aluminium. Het opgerolde deel van het rolgordijn bevindt zich dan in deze cassette, zodat het stofvrij hangt. Een cassette is zowel rond als vierkant verkrijgbaar, zodat u altijd de afwerking kunt kiezen die bij uw interieur past.

 

Bedien uw rolgordijn met domotica

De techniek schrijdt voort, ook in uw woning. Domotica stelt u in staat om apparaten op een slimme manier via uw smartphone of tablet te bedienen. Elektrische rolgordijnen zijn heel geschikt, en vooral uw rolgordijn, via domotica te bedienen. Deze hebben een ingebouwde oplaadbare accu, zodat u geen stroompunt nodig heeft. De accumotor is weggewerkt in de buis, zodat hij niet zichtbaar is. Als u nog geen domotica-voorzieningen heeft, dan kunt u een elektrisch rolgordijn ook bedienen via een handzender.

 

Ook geschikt voor zijgeleiders

Alle typen rolgordijnen zijn geschikt voor zijgeleiding, ook rolgordijnen met een luxe cassette en met elektrische bediening. Zijgeleiders zijn aluminium U-profielen die u eenvoudig zonder te schroeven in het kozijn hangt. Het doek van het rolgordijn rolt hierlangs naar beneden. Op deze manier kunt u rolgordijnen ook voor een dakraam hangen.

 

Rolgordijnen van onlinerolgordijnen.nl

Onlinerolgordijnen.nl heeft een uitgebreid assortiment rolgordijnen, die u voor elk type raam op maat kunt laten maken. U heeft hierbij een uitgebreide keuze in kleuren en stoffen, van lichtdoorlatend en transparant tot verduisterend en screendoek, dat niet alleen zonwerend, maar ook vlamvertragend is. Als u twijfelt over een kleur, dan kunt u een kleurstaal aanvragen, zodat u kunt zien hoe deze kleur in uw interieur past.