займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Handig! Elektrische houten jaloezieën

Een aangename sfeermakers in huis zijn houten jaloezieën. Niet alleen door het duurzame materiaal waarvan ze gemaakt zijn, maar met name de warme lichtinval waar ze voor zorgen. Deze kun je handmatig nauwkeurig bedienen en zo de meest ideale sfeer in huis creëren. Maar hoe prettig zou het zijn als je zo elektrisch kunt aansturen? Elektrische houten jaloezieën worden steeds populairder. Het bedienen is veel eenvoudiger en je kunt zelfs tegelijkertijd meerdere jaloezieen instellen.

 

Afstandsbediening elektrische houten jaloezieen

Als je kiest voor elektrische houten jaloezieen met een afstandsbediening dan kun je deze aansturen via je smartphone. Makkelijk als je de jaloezieen terug kunt zetten in je favoriete middenpositie. De elektrische houten jaloezie is te krijgen met een handig koord. Met de elektrische motoren van Somfy heb je de beste oplossing, een soepele werking en veel extra mogelijkheden. De motor is netjes weggewerkt in de behuizing van de elektrische houten jaloezieen.

 

Natuurlijke uitstraling

Elektrische houten jaloezieen geven jouw inrichting een warme uitstraling. Je kunt kiezen voor een natuurlijke houtkleur, zoals kersenhout of licht beukenhout, maar ze zijn ook verkrijgbaar in veel andere trendy kleuren. Denk bijvoorbeeld aan limestone of taupe maar je kunt ook kiezen voor neutrale kleuren zoals zwart, wit of verschillende grijstinten. Dat past prachtig in ieder interieur. De houten lamellen hebben een robuuste uitstraling die je huis een hip maar ook een landelijk karakter geeft.

 

Zonwering en privacy

Het grote voordeel van elektrische houten jaloezieën is dat je ze geheel naar wens open of dicht kunt zetten. Als je de lamellen schuin naar het raam openzet dan garanderen ze een goede zonwering, maar ook optimale privacy. En kantel je de de lamellen net andersom, met de lichtinval mee, dan zorg je voor een pracht licht- en schaduweffect op de vloer en muren.

 

Elektrische hout jaloezieën op maat

Bij Creon Raamdecoratie bestel je je elektrische houten jaloezieen geheel op maat tegen een zeer scherpe prijs. Het inmeten en de montage doe je zelf met de uitgebreide handleiding die Creon beschikbaar heeft gesteld. Op de website zie je het uitgebreide assortiment van de elektrische houten jaloezieen met de diverse houttinten.

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl