займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Tuinmeubelen

Zodra het zonnetje weer begint te schijnen en het ergste onkruid uit de tuin of van het terras is verwijderd, is het tijd om je tuin te beoordelen: gaan de meubels nog een tijdje mee of wordt het tijd voor iets nieuws, of voor wat extra aanvulling? Er zijn allerlei soorten tuinmeubelen verkrijgbaar. Het valt dan ook te adviseren om een aantal winkels met tuinmeubelen te bezoeken voor je tot een keuze komt. Zo krijg je niet alleen een gevoel bij hoe de meubels eruit zien, maar ook van de omvang, de combinatie van de meubels en of ze lekker zitten. Uiteraard weet jij als geen ander waarvoor je de tuin gaat gebruiken: als je regelmatig barbecues met groepen vrienden houdt in de zomer, dan heb je waarschijnlijk behoefte aan tuinmeubelen die gemakkelijk te verplaatsen zijn en in verschillende opstellingen kunnen worden neergezet of weggezet. Als je in een statig landhuis woont, dan wil je waarschijnlijk dat de sfeer van het huis in je tuin wordt weerspiegeld.

Aankleding van de tuin

Naast de keuze van tuinmeubelen kan de aankleding van de tuin ook veel bijdragen aan de sfeer die je probeert te krijgen. Met plantjes en bloemen kun je al veel doen, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld veel sfeer bepalen met accessoires voor het terras- of zitgedeelte voor de tuin, zoals met losse kussentjes of de keuze van het materiaal en de kleur van de kussens die op de tuinmeubelen horen. Maar er zijn ook allerlei andere accessoires te verkrijgen die de sfeer kunnen bepalen, zoals kleurige potten en flessen, tuinverlichting, hangende lampionnen of tuinbeelden. Op internet kun je allerlei ideeën opdoen over de aankleding van je tuin.

Soorten tuinmeubelen

Er zijn heel veel soorten tuinmeubelen verkrijgbaar, dus bedenk van tevoren goed wat jij wilt hebben. Zoek je meubels waarop je prima kunt relaxen, lekker in de zon kunt liggen of wil je vooral met het hele gezin buiten kunnen eten? Je kunt kiezen uit een al dan niet modulaire loungeset, of een loungebed, een strakke diningset voor in de tuin of voor romantische bistrosetjes. Of natuurlijk voor een megagrote schommelbank, waar je rustig toezicht kunt houden op de kleine kinderen die in het opblaasbadje spelen.

Tuin als onderdeel van je huis

Het is de trend van vandaag de dag: de tuin wordt steeds meer gezien als een geïntegreerd onderdeel van de woning of de woonkamer zelf. Dit betekent dat je hetzelfde gevoel in je tuin wilt krijgen als in je woonkamer: een bepaalde inrichtingsstijl, kleurcombinaties of meubelsoorten. Als je in huis vrij veel hout gebruikt hebt, dan is het mooi om dat in de tuin ook door te trekken, bijvoorbeeld door te kiezen voor houten tuinmeubelen. Woon je in een monumentaal pand, dan kan het erg mooi zijn om een typische tuinarchitectuur te gebruiken die past bij de stijl van je huis. En houd je van minimalistische of strakke vormen, dan is dat ook een stijl die goed bruikbaar is in je woning. Door je tuin een duidelijk onderdeel te maken van je stijlkeuzes, krijg je één geheel met tuin en woning. Zo heb je maximaal woongenot.  


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl