Onze absolute favoriete producten!

Wat is er leuker dan je favoriete producten te delen met je lezers? Precies. Producten die uitblinken, doordat ze zo heerlijk voordelig geprijsd zijn en tóch zo fantastisch. Dus ja, je zult misschien de nodige Consumentenbond producten tegenkomen (waar wij van Wonen & Interieur zéér verguld mee zijn!) die door ons allang gespot waren, voordat zij de kwalificatie ontvingen van de Consumentenbond.

Je kent het vast wel: nog even langs supermarkt A., want daar verkopen zij product X. Maar dan ook nog even langs de Hema, want alleen dáár verkopen zij product Y! Lees hier onze heerlijke shoplijst voor absolute toppers!

Wonen & Interieur Toppers!

 • Wasa Delicate Crisp. Lekkerder dan welk toastje dan ook. Een musthave voor lekkerbekken. Flinterdun, crispy, zoutig; maar niet te. Met Rozemarijn; maar niet teveel. Heeft niets met “crackers” te maken, maar de ultieme, perfecte vervanging voor toastjes. Verrukkelijk. Chapeau Wasa! (Wij zijn sinds onze ontdekking zo’n 3 weken geleden al aan ons 6e pak bezig ondertussen).
 • Koffiepads van Albert Heijn (AH Basics), en dan de Regular uitvoering – een verrukkelijk bakje koffie (wij maken er altijd speciaal een ommetje voor). Dat vond de Consumentenbond nou ook en gaf deze pads de beste waardering. (Sinds de kwalificatie wel met 40 cent per pak in prijs omhoog gegaan, dat dan weer wel).
 • IJsjes Mix Mini van Plus. Héérlijke gemengde ijsje (zowel room- als waterijs) voor slechts … 1 euro per doos.
 • Kinderbananen van Plus. Heerlijk van smaak, een redelijk forse tros en altijd maar … 1 euro geprijsd 😉
 • De dropjes van de Hema! Heerlijke soorten dropjes in een vrij forse zak, ook weer voor slechts … 1 euro per zak (de dropstaafjes zijn vooral goddelijk).
 • Dasty van Wibra. Super, super, super ontvetter. Even spuiten (bijvoorbeeld op een ernstig aangekoekt rooster van je afzuigkap -dan weet je het wel-) even laten inwerken, en je kunt het vet er bijna zo afspoelen onder de warme kraan.
 • De Brownies van de Bijenkorf. Eens geproefd en je wil geen andere meer. Wat een goddelijk receptuur, met een krokant buitenlaagje, smeuïge binnenkant, gemengd met noot. (tijdens het typen loopt het water in m’n mond; dat zegt genoeg!)
 • Vissticks van de Aldi. Ontzettend lekkere vissticks; goede vis, zoals je gewend bent van bijvoorbeeld Iglo, maar dan de helft in prijs. Een aanrader!
 • Brie van de Aldi (Roi de Trefle). Bijzonder smakelijk en ook nog eens ècht voordelig! Beste koop vond de Consumentenbond in 2012 …  en wij zijn dat al jaren daarvoor – tot op heden – volledig met hen eens.
 • Anti-rimpel crème, alweer van de Aldi! Wij kopen al jaren Biocura anti-rimpelcrème gewoon bij de Aldi. Deze crème werd ook nog eens als beste getest door Duitse Consumentenbond. Tip: tegenwoordig zijn wij permanent overgestapt (zomer én winter) op de zonnebrandcrème van dit merk. Want naar het schijnt (na 4,5 jr testen door een Australisch onderzoeksteam) blijkt zonnebrandcrème in het algemeen (vanaf factor 15) de beste anti-rimpelcrème te zijn. t’ Is maar dat u het weet.
 • Gerolsteiner bronwater. Een topper, en dat vinden niet alleen wij; deze erkenning schijnt wereldwijd het geval  te zijn. Eenmaal gewend aan Gerolsteiner Sprudelwasser, dan komen Spa en overige merken er bekaaid af (vriendelijk geformuleerd). Zacht, ziltig, smaakvol bronwater. Zó kan het dus ook!  (Gerolsteiner komt uit de Eifel in Duitsland, we hebben de fabriek zelfs bezocht in de veronderstelling een kuuroord te bezoeken; dan doen al die kratten wel wat vreemd aan!