займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Shoppen via Waagi? Pak die korting!

De Waagi-kortingsApp staat garant voor korting bij jou in de buurt. Waar jij en je smartphone zijn (moet je natuurlijk wel even Waagi downloaden op je smartphone!), word je automatisch op de hoogte gebracht van de allerlaatste kortingen van leuke woonwinkels in je directe omgeving.

 

Waagi | Shop met korting

Een dagje woonshoppen in Haarlem, of in Den Bosch? Dankzij Waagi word je direct geattendeerd op de leukste lokale kortingen. Bijvoorbeeld die ene leuke zeepwinkel geeft je tot 12.00 uur 50% korting op aankopen vanaf 49 euro. Of alleen vandaag 40% korting op sfeerkaarsen bij een hippe woonstore. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van tal van mogelijkheden om gave kortingen te ontvangen.

Leuke deals!

Wil je na het woonshoppen nog even bijkomen in een hippe koffietent? Wedden dat hier ook weer een leuke korting op jullie wacht? Koffie met Bossche bol voor maar € 1,25 bijvoorbeeld? Dat is nu de kracht van Waagi. Het enige wat je hoeft te doen is de App downloaden (geschikt voor iOS en Android).

Zorg dat je vriendin ‘m natuurlijk ook download: zo ontvangen jullie beiden dezelfde interessante kortingen, wel zo leuk als je samen aan het shoppen bent. Je toont de Waagi-kortingsApp aan de winkelier, waarop deze even de kortingscode ter plaatse scant, en je rekent vervolgens af: met korting!

Pak die korting!

Je kunt Waagi downloaden -binnen afzienbare tijd- vanaf je smartphone of tablet. Vul in waar jouw interesse naar uitgaat en je ontvangt vanaf dat moment de leukste deals bij jou in de buurt! Mis niets en houdt de release van de App in de gaten!

 

 

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl