займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Welke energie soort past bij jou?

Veel mensen vinden het erg lastig om een energieleverancier te vinden die goed bij hun past. Er zijn zoveel verschillende soorten energie en erg veel energieleveranciers. Een hoop mensen weten niet waar ze dit gemakkelijk kunnen uitzoeken. Wat zoek je precies in een aanbieder en wat moet er vergeleken worden.

Energie soorten

Windenergie Een van de meest duurzame energiesoorten is windenergie. Wind zal gelukkig nooit opraken en bij de productie van energie door wind komen geen broeikasgassen of andere schadelijke stoffen vrij. Helaas vindt dit wel plaats bij de productie van windmolens, maar dit wordt binnen korte tijd gecompenseerd door het leveren van schone energie. 

 

Aardgas is een fossiele brandstof, een resultaat van miljoenen jaren opslag van dode planten of plankton in de aardbodem. Fossielen brandstoffen zijn uitputtend en milieubelastend omdat de opgeslagen CO2 bij verbranding in de atmosfeer komt, wat leidt tot opwarming van de aarde. Nederland is de op 8 na grootste aardgas producent van de wereld.   

 

Zonne-energie

Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. Daarnaast is zonlicht onuitputtelijk. Er zijn tegenwoordig wereldwijd veel initiatieven om beter gebruik te maken van zonne-energie.

 

Wat ook een voordeel is dat particulieren steeds meer gebruik maken van zonne-energie door zonnepanelen te plaatsen op het dak van de woning. Afhankelijk van het aantal panelen zijn mensen in staat om volledig zelfvoorzienend te zijn of zelfs extra energie terug te leveren aan het energienetwerk. Als vuistregel kun je aanhouden dat de investering die je in zonnepanelen doet, in ongeveer 10 jaar wordt terugverdiend.

 

 

Vergelijken

 

Door deze energiesoorten met elkaar te vergelijken weet je het best bij jou past, wanneer je eruit bent welke energiesoort je wil, moet je kijken welke energieleverancier je wil. Je kan dan weer vergelijken van energieleveranciers.

 

Hopelijk heb je na het lezen van deze tekst meer inzicht gekregen over de energiesoorten die er zijn en wat je moet doen om te kiezen. 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl