займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

LED buitenverlichting is een uitstekende keuze

Op heel wat gevels van woningen vinden we buitenverlichting terug. Wandlampen tegen de muur zorgen voor een stijlvolle toets en verhogen het veiligheidsgevoel. Het licht is ook heel handig als je met de sleutels van de deur naar het sleutelgat zoekt. 

Op het vlak van buitenverlichting is LED een uitstekende keuze. En dat omwillen van drie redenen:

LED-buitenverlichting kan je een hele nacht laten branden

Vroeger werden meestal spaarlampen of halogeenlampen gebruikt in buitenverlichting. Daar is niets mis mee. Maar ten opzichte van LED buitenverlichting verbruiken deze lampen veel meer elektriciteit. Op basis van het aantal kWh lijkt dit verschil niet zo groot, maar als je weet dat buitenverlichting al gauw 8 uur aan een stuk brandt, vormt dit op het einde van de rit wel een serieuze besparing. LED is zo energiezuinig dat je deze lampen probleemloos een hele nacht mag laten branden.

De lampen hoef je amper te vervangen

Vroeg of laat gaat elke lamp stuk. Je moet dan naar de winkel rijden, een nieuwe lamp kopen en de oude vervangen. Bij LED buitenverlichting gebeurt dat minder frequent. Dat komt omdat LED een heel lange levensduur heeft die kan oplopen tot wel 40.000 branduren. Een LED buitenlamp mag dan wel duurder zijn dan andere lichtbronnen, door haar lange levensduur betaalt ze dit verschil na verloop van tijd terug.

LED lampen zijn mooier

Of LED buitenverlichting mooier is of niet is een persoonlijke keuze. Maar één ding staat vast: LED laat heel dunne ontwerpen toe. Er zijn bijvoorbeeld super dunne wandlampen op de markt die gewoonweg niet mogelijk zijn met halogeenlampen of spaarlampen. De compactheid van LED is dus ook een belangrijke troef wanneer het op het ontwerp van armaturen aankomt. 

Bonus: armaturen in alle stijlen

Vaak wordt gedacht dat LED buitenverlichting enkel in moderne ontwerpen verkrijgbaar is. Dat is echter een verkeerd idee. Deze armaturen zijn verkrijgbaar in alle soorten en stijlen. Er zijn heel sobere ontwerpen met rechte hoeken en decoratie lampen met speciale versieringen. Het aanbod LED buitenverlichting is super groot!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl