займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Maak de kans op een inbraak zo klein mogelijk

De zomertijd is weer aangebroken, dit is voor criminelen de tijd van het jaar waarop zij hun slag gaan slaan. In de zomer zijn veel gezinnen op vakantie of een dagje weg. Dit zorgt ervoor dat veel huizen dagen of weken leeg staan. Criminelen weten dit ook en daarom is de kans op een inbraak veel hoger. Als een crimineel het echt op jouw huis gemunt heeft is het erg lastig om hem ook daadwerkelijk buiten te houden. Toch kan je de kans wel aanzienlijk verkleinen door oplettend te zijn en wat kleine aanpassingen aan je huis te maken.

Buurtpreventie

Door met de hele buurt goed op te letten op verdachte activiteiten, is de kans vele malen groter dat je de inbreker door hebt voor hij zijn slag kan slaan. Als de hele buurt elkaar een beetje helpt en voor elkaar een oogje in het zeil houdt zal de kans dat de crimineel binnen komt stukken kleiner worden. Daarnaast is het ook slim om stickers in de buurt op te hangen dat de buurt samenwerkt om criminaliteit tegen te gaan, deze stickers zullen de inbrekers afschrikken.

Let op grote spullen naast je huis

Inbrekers maken vaak gebruik van spullen die al in de tuin staan om bij een open raampje te komen. De spullen die vooral gebruikt worden zijn tafels en vuilcontainers. Je ziet vaak dat containers los bij de woning staan. Deze containers kunnen gemakkelijk tegen het huis aan worden gezet en als opstapje worden gebruikt. Zet containers altijd achter een hekje met een slot erop zodat dit niet kan gebeuren.

Camerabeveiliging

Iets waarmee je criminelen ook afschrikt zijn camera’s in en rond het huis. Met de camerabeveiliging van Veilighuis.eu heb je altijd scherp beeld en kan je de beelden gemakkelijk zien op je tablet of smartphone. Plak ook een sticker bij je deur dat je gebruik maakt van camera’s om de inbrekers extra af te schrikken.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl