займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Woontrends voor de zomer

De zomer staat weer voor de deur! Tijd om het interieur binnen en buiten je woning van enige vernieuwing te voorzien. Gedurende de zomermaanden kiest men vaak voor meer kleur in huis, evenals dat er in de tuin nieuwe plantjes gepoot moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een mooi geel potje met vrolijke, oranjegekleurde afrikaantjes of viooltjes! Op het terras kun je grotere potten gebruiken, die eveneens van plantjes als viooltjes kunt voorzien. Dit geeft je woning een zomerse, vrolijke uitstraling! Om je tuin nog aantrekkelijker te maken, zou je het gebruik van een zwembad of bubbelbad kunnen overwegen.

 

Luxe is de nieuwe trend deze zomer

Veel woningbezitters vinden dat het wel wat luxer mag in huis of in hun tuin. Door voor een zwembad of opblaasbaar bubbelbadte kiezen, kun je de tuin een luxere uitstraling geven. Daarbij is het belangrijk om te weten dat de aanschaf van een bubbelbad of zwembad helemaal niet meer zo duur hoeft te zijn. Voor nog geen honderd euro kun je tegenwoordig een opblaasbaar zwembad bestellen in verschillende webwinkels. Het opblaasbaar zwembad of bubbelbad kun je op je terras zetten, maar natuurlijk ook gewoon op het gazon.

 

Houd er bij het gebruik van een opblaasbaar zwembad op het gazon rekening mee, dat het gras kan sterven. Het kost enige tijd voordat je dit weer hersteld hebt.

 

Vrolijke planten in je tuin en woning

In de tuin kun je verschillende plantjes poten, die je tuin een sfeervollere uitstraling geven. Houd er bij de aanschaf van tuinplanten rekening mee dat sommige planten een- en andere planten meerderjarig zijn. Het is aan te raden om voor meerderjarige planten te kiezen, zodat je hier op een later moment ook nog profijt van hebt. Op internet kun je veel informatie vinden over de bloeitijd en –periode vinden van veel planten.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl