Badkamer ideeen

 

Bij het ontwerpen van badkamers zijn vaak ideeën nodig om zo tot een mooi plaatje ervan te maken.

Elk persoon opzich heeft zo zijn eigen manier en budget.

 

Hieronder 5 ideeën welke hulp kunnen bieden. Ben je op zoek naar meer trends? Ga dan naar wonentrends.nl

 

1. Zachte kleur voor muren

 

Om een badkamer groter te laten lijken is het gebruik van lichte zachte kleuren een must.

 

2. Accent met Kleur

 

Helder, felle kleuren kunnen gebruikt worden als accenten. Een donkerder kleurenschema laat de badkamer strakker en intiemer lijken.

 

3. Visuele accenten

 

Met visuele accenten in de badkamer bedoelen we vaak behang. Indien een groot deel van de badkamer is behangen vermijdt dan grote afdrukken of een drukpatroon. Probeer en om minimaal een muur vrij te houden van patronen.

 

4. Lichte tinten van badkamervloeren

 

Net zoals lichte kleuren op de muur lijkt een lichte vloer de badkamer ruimer en meer open. De meest gebruikte kleuren zijn: Bruin, lichtgrijs of lichtblauw. Door de lichte kleur van de vloer heeft u meteen de basis voor licht gekleurde decoratie.

 

5. Spoelbak

 

De keuze van de wasbak is erg belangrijk voor de ruimte in de badkamer. Soms is het beter een slanke spoelbak te nemen. Je kunt spoelbakken in alle vormen, maten en kleuren krijgen. Een kleine spoelbak geeft vaak 10% meer ruimte in de badkamer.

 

Badkamer ontwerpen

 

Wanneer u het besluit gaat nemen om een nieuwe badkamer te gaan kopen of u huidige badkamer opnieuw te gaan ontwerpen en verbouwen is het misschien wel verstandig om een paar verschillende ontwerpen te laten maken door een architect.

Een badkamer ontwerpen is een van de leukste dingen binnenshuis om te tekenen er zijn vele mogelijkheden u kunt met glas gaan werken of met glazen blokken, we kunnen vloertegels gaan gebruiken of een mooie strakke gietvloer ,waar komt het toilet en het bad te staan als daar ruimte voor is ,van kleine badkamers tot er met gigantisch grote badkamers alles kan ingedeeld worden zoals u dit wilt.