Met de grote groep op vakantie in een luxe woning

 

Op zoek naar een comfortabele woning waar u voor de vakantie kunt verblijven met een grote groep? Voor bij een familieweekend bijvoorbeeld of wanneer met een teamuitje weggaat. In het pittoreske centrum van Groesbeek, vlakbij Nijmegen, vind je een aantal luxueuze groepsaccomodaties waar je heerlijk kunt vertoeven met een groep tot wel 120 personen. Daarnaast zijn er ook luxe accommodaties beschikbaar voor groepen van 50 of 60 personen bijvoorbeeld. We vertellen je graag wat meer over deze locatie, accommodatie en de omgeving.

Een prachtige omgeving waar je heerlijk tot rust kan komen

De vakantiehuizen die je bij ons kunt boeken zijn voorzien van alle gemakken en bieden ook veel mogelijkheden tot vertier. Dit betekent echter niet dat je binnen moet blijven, Groesbeek is duidelijk gelegen in een prachtige omgeving waar je bijvoorbeeld ook heerlijk kunt fietsen of wandelen. Als we aangekomen bij het op onze locatie dan krijgt u gelijk uitleg over alle activiteiten die er in de buurt spelen, en welke mooie plekken te kunnen bezoeken.

Wat is er dan allemaal te doen bij het vakantiehuis?

Zoals genoemd hoef je je niet te vervelen als je met een grote groep komt logeren bij ons in Groesbeek. Vooral het zwembad wordt door veel mensen gewaardeerd, zowel jong als oud. Daarnaast is er ook een speeltuin buiten en binnen waarin de jeugd graag heb daardoor brengt. Natuurlijk wordt er ook aan het eten gedacht en daarom is er een grote groep keuken waarmee we nu allemaal tegelijk kunnen bedienen. Daarnaast zijn er maar liefst tot 36 slaapkamers om grote groepen te kunnen ontvangen.