Ontdek de mooiste houten vloeren bij onze woonboerderij

 

Op zoek naar vervanging van de huidige vloer? Of gaat u voor het eerst een woning betrekken en moet u die voorzien van een nieuwe vloer? Breng dan zo snel mogelijk eens een bezoekje aan woonboerderij Maja in Drachten (Friesland). Je kunt u de mooiste vloeren met uw eigen ogen kan men bekijken. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het maken van traditionele houten vloeren met een karakteristieke uitstraling. Natuurlijk hoeft u niet per se naar onze showroom te komen, ook online kunt u zich goed oriënteren en eventueel zelfs gelijk uw eigen houten vloer aanschaffen.

Een compleet pakket op het gebied van vloeren

Onze specialisten adviseren u graag over het kiezen van een mooie houten vloer of het aanbrengen van laminaat. Daar stopt het echter niet, maar gaan een stukje verder om u te voorzien van een compleet pakket waarmee u de vloer kunt aanbrengen. Hieronder valt bijvoorbeeld ook vloerbedekking of vloerkleed, daarnaast vindt u op onze website veel informatie over het aanbrengen van vloerverwarming, specifiek voor houten vloeren. Neem daarom snel een kijkje op onze website en neem contact op als u vragen heeft.

De voordelen van vloeren kopen bij woonboerderij Maja

Zoals genoemd kan je voor inspiratie op het gebied van houten vloeren het beste een bezoekje brengen aan onze showroom en website. Op de website vind je ook de laatste trends op dit gebied zodat je altijd kunt kiezen voor een moderne houten vloer die is voorzien van alle nieuwe gemakken. Bij onze showroom zou je ook ervaren dat ons personeel vakbekwaam is en beschikt over de juiste kennis om u te adviseren voor een mooie vloer. Wij verkopen daarnaast alleen aan kwaliteitsproducten, scherpe prijzen maar toch hoge kwaliteit houten vloeren.