займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Een duurzame woning met de hulp van een loodgieter

Duurzaam wonen is een trend die de laatste jaren hard aan populariteit aan het winnen is. Een positieve ontwikkeling, want een woning duurzaam inrichten betekent dat er keuzes worden gemaakt die beter zijn voor het milieu. Dat mensen zich hier druk om maken is natuurlijk altijd goed. Het meeste verschil wordt ongetwijfeld gemaakt wanneer gekozen wordt voor duurzame toepassingen die het verbruik van nutsvoorzieningen verminderen. Het ultieme voorbeeld hiervan is zonnepanelen op het dak van je huis laten plaatsen om je eigen elektriciteit op te wekken. Een loodgieter kan ook op meerdere manieren helpen met een duurzame woning. Met het loodgietersbedrijf Ridderkerk bespreken we wat een loodgieter zoal voor je woning kan betekenen.

Verminder waterverbruik met besparende kranen

Een makkelijke manier waarop een loodgieter je woning duurzamer kan maken is met de installatie van waterbesparende kranen. Dit zijn speciale kranen die het water dat uit de kraan komt beter verdeeld. Hierdoor hoef je deze dus minder ver open te zetten om dezelfde soort straal te krijgen. Ongemerkt verminder je hiermee het waterverbruik in huis. Een waterbesparende kraan zorgt al snel voor een besparing die kan oplopen tot maar liefst 60% van de hoeveelheid die voorheen werd gebruikt. Ook voor douchekoppen zijn de waterbesparende modellen verkrijgbaar. De loodgieter kan deze voor je installeren als je zelf niet weet hoe dit moet. Het is een investering die de moeite waard is omdat je na de installatie iedere maand geld zal besparen op de waterrekening. Bovendien draag je met een duurzame woning bij aan een beter milieu.

Toepassingen om duurzamer met gas om te gaan

Waterbesparende kranen en douchekoppen dragen al bij aan een lager gasverbruik in huis. Doordat je immers in de douche minder water verbruikt hoeft er ook maar een kleine hoeveelheid verwarmd te worden door de cv ketel. Er zijn echter toepassingen die je in staat stellen om nog duurzamer met gas om te gaan. Een grote besparing is bijvoorbeeld mogelijk als je een verouderde ketel vervangt voor een nieuw model. Een cv ketel van enkele jaren oud zal veel meer gas verbruiken dan de nieuwste modellen met de laatste technieken. Een toepassing die de loodgieter steeds vaker installeert is een zonneboiler. Dit systeem bestaat onder andere uit een zonnepaneel op het dak waarmee water in een boiler wordt opgewarmd met behulp van zonne-energie. Een groene manier dus om je woning en het water uit de douche te verwarmen.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl