займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Slotenmaker voorspelt de toekomst van slimme sloten

De laatste jaren is er een interessante ontwikkeling gaande op het gebied van sloten voor woningen. Dit is opvallend want voor vele tientallen jaren is er op dit gebied weinig veranderd. Hoewel bedrijven wel gebruik zijn gaan maken van hightech oplossingen voor het afsluiten van hun gebouwen. Zijn huiseigenaren eigenlijk gewoon altijd bij dezelfde vertrouwde cilindersloten gebleven. Volgens de slotenmaker in Barendrecht zal dit in de nabije toekomst gaan veranderen. Hij voorspelt de opkomst van slimme sloten. De slotenmaker is ervan overtuigd dat binnen een aantal jaar zo’n beetje alle woningen uitgerust zullen zijn met slimme sloten en dat de mogelijkheden die deze sloten bieden de manier waarop we onze woningen beveiligen compleet gaat veranderen.

Slimme sloten zorgen voor een betere beveiliging

De slotenmaker meldt dat de voornaamste reden dat de meeste mensen nog niet van slimme sloten op hun woning gebruikmaken, is dat zij zich zorgen maken om de beveiliging die deze bieden. Een slim slot maakt gebruik van een elektronisch mechanisme dat met een digitale sleutel (op bijvoorbeeld je telefoon) geopend en afgesloten kan worden. Sommige slimme sloten kunnen op het internet worden aangesloten en dan zelfs van afstand geopend worden. Het is een hightech oplossing die van computers, elektriciteit en het internet gebruikmaakt. Mensen begrijpen de techniek niet meteen, zoals dit wel het geval is bij een cilinderslot. Zij maken zich daarom zorgen om eventuele hackers die met hun slimmigheden zo toegang tot hun woning zouden kunnen krijgen. De waarheid is echter dat veel meer inbrekers weten hoe zij een cilinderslot in luttele seconden openkrijgen dan dat er mensen op de wereld zijn die hetzelfde met een top kwaliteit slim slot kunnen doen.

Extra voordelen van de sloten volgens de slotenmaker

Nu dat de beveiliging van slimme sloten steeds beter wordt en de prijs steeds goedkoper is het volgens de slotenmaker een kwestie van tijd voordat meer en meer mensen de overstap zullen wagen. Bovendien zijn er extra voordelen van slimme sloten die hieraan bij zullen dragen. Het systeem met de digitale sleutels bijvoorbeeld. Deze kunnen met een speciale goed beveiligde app van telefoon naar telefoon gestuurd worden. Je kunt daardoor mensen even je woning binnenlaten door hen een tijdelijke sleutel naar hun telefoon te sturen. Buitengesloten raken behoort tot de verleden tijd. Per ongeluk de deuren vergeten af te sluiten overigens ook. De slimme sloten kunnen zo ingesteld worden dat zij zichzelf automatisch afsluiten wanneer je het huis verlaat. Bijhouden hoe laat je dochter de nacht ervoor thuis is gekomen van een feestje? Ook geen probleem. Iedereen heeft een persoonlijke sleutel waardoor er wordt geregistreerd wie op welke tijdstippen het slot heeft geopend.

bron: slotenmakersbarendrecht.nl


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl