займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Hoe laat ik mijn woning veilig achter?

Veel mensen trekken er in de zomerperiode op uit! De een kiest voor een vakantie naar Lanzarote, een ander kampeert lekker in eigen land. Waar je ook heen reist tijdens de zomermaanden, het is belangrijk om je woning goed beveiligd achter te laten. Je moet er immers niet aan denken dat inbrekers hun slag slaan als je zelf op vakantie bent! Of wat te denken van een brand in huis? Om dergelijke situaties zo goed mogelijk te voorkomen geven we je in dit artikel een aantal handige tips.

 

Zorg er bovenal voor dat je jouw woonverzekering gecontroleerd hebt voordat je op vakantie gaat. Biedt de woonverzekering voldoende dekking? Hoe zit het met de geldigheid van de verzekering?

 

Voorkom een brand in huis tijdens de vakantie

Allereerst is het belangrijk om de kans op een brand in huis zo klein mogelijk te maken tijdens je vakantie. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je alle elektra uit de stopcontacten gehaald hebt, zodat er bij een inslag geen brand kan ontstaan. Ook is het erg belangrijk om voor vertrek goed te controleren of het gasfornuis in huis uitstaat. Zo weet je zeker dat er geen explosies kunnen ontstaan door een te hoge concentratie gas in huis.

 

Tip: laat een brandalarm installeren! Zo worden je buren gewaarschuwd bij een brand in je huis.

 

Inbrekers buiten de deur houden

Naast het optimaliseren van de brandveiligheid in huis is het eveneens belangrijk om inbrekers buiten te houden. Deel tijdens je vakantie bijvoorbeeld geen foto’s van je vakantie op openbare kanalen op sociale media. Leg je waardevolle spullen daarbij nooit in het zicht, maar berg deze op een veilige plek op. Denk bijvoorbeeld aan een tablet die op tafel voor het raam ligt. Dit kan een trigger voor inbrekers zijn om je woning als doelwit te nemen. Iets wat je natuurlijk wil voorkomen! 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl