займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Groene hagen

De term haagplanten is een verzamelnaam voor alle planten die als doel bijvoorbeeld een tuin af te schermen. De haagplanten worden veelal in een dichte rij naast elkaar geplaatst en groeien zo in elkaar dat er een echte erfafscheiding of mooi strak haagje ontstaat. Er zijn heel veel soorten haagplanten, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn praktisch en geven je veel privacy.

Privacy met haagplanten

De coniferen en laurier groeit snel en vallen mooi dicht voor een haag.. Dit is perfect als je een haagplant zoekt als erfafscheiding. Jarenlang werd vooral de coniferen gebruikt als haagplant voor erfafscheiding. Nog steeds wordt deze veel verkocht, hoewel er inmiddels vele andere soorten te kiezen zijn. Neem bijvoorbeeld de taxushaag, deze is binnen korte tijd zo dicht dat je er niet meer doorheen kunt kijken. Een portugesche laurier is heel gemakkelijk, hij groeit goed en blijft groen. Met een laurierhaag heb je direct zoveel groen dat je je tuin een tuin mag noemen!

Praktisch: alle kanten op met een haagplant

Een haagplant is een praktische plant. Je kunt er alle kanten mee op. Je kunt kiezen voor laagblijvende haagplanten, die je in een mooie strakke haag snoeit, je kunt ook een beukenhaag kiezen. Deze laatste is robuust en kan tegen een stootje. In tegenstelling tot veel andere haagplanten, krijgt een beukenhaag bruine bladeren in de winter. Ze blijven echter wel aan de plant zitten, zodat ook een beukenhaag kan dienen als afscheiding.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl