займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Prunus van Onlinegroen.nl

Portugese laurier  is een wat duurdere struik, daarom kom je hem wat minder tegen in de Nederlandse tuinen. Maar dat is aan het veranderen: steeds meer mensen ontdekken deze prachtige struiken ze zijn ook nog wintergroen  In de zomer geeft de Portugese laurier een mooie uitstraling. Deze plant kan tegen een stootje, wat hem nog aantrekkelijker maakt, als hij maar voldoende water krijgt.

Hoe herken je Portugese laurier?

Een Portugese laurier heeft donkergroene bladeren die dus mooi glanzen. In de zomer heeft hij een mooie warme uitstraling Voor je witte bloemen krijgt, hij is zeer geschikt als haagplant, hij groeit relatief niet zo hard, dus hoeft maar 1 keer per jaar te snoeien. De bladeren hebben een puntvorm en worden ongeveer negen centimeter lang. De plant is voorzien van veel blad, wat hem een prima haagplant maakt.

Je kunt een Prunus-lusitanica in een pot planten, maar in de border misstaat hij ook niet. Tot slot vormen meerdere Portugese laurier naast elkaar een mooie haag.

Ze kunnen ook als solitair gebruikt worden, voor in een grote pot.

Je kunt er ook voor kiezen om nog sneller een dichte haag te krijgen. Kant en klare haag zou dan ook een optie zijn. Er zijn een aantal verschilde soorten hierin. Deze zijn over het algemeen wat duurder dan losse haagplanten, dit komt omdat ze al jaren geplant staan. Maar je krijg wel dan gelijk prive in de tuin.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl