Haagplant onlinegroen

Wil je een haagplant die heel snel groeit en mooi zijn kleur in de winter behoud, en snel prive in je tuin meer krijgt? Kies dan voor de Cupressocyparis leylandii, ook wel de snelgroeiende cipres genoemd. Dit is een conifeer die je niet zo veel ziet in de tuin, maar is wel een aanrader voor snel prive in de tuin, dit geldt ook voor de glansmispel-haag-plant. Deze is ook mooi van kleuren in de winter. Dus het hele jaar mooie kleuren in de winter in de tuin.

Deze kom je nog minder tegen in de nederlandse tuinen, wat best jammer is omdat dit wel een super mooi plant is, Deze heeft mooie rode gloed over de planten net als een portugese laurier. De glansmispel is er ook in een leiboom en bolvorm. De planten kunnen het hele jaar geplant worden, omdat ze in pot geleverd worden.

Het snoeien van de glansmispel kan een aantal keer peer jaar. Dit mag in het voor en het najaar gebeuren.

Wij leveren alle planten met 2 jaar garantie, wij snappen dat planten en de tuin een grote uitgave is, daarom geven wij garantie.