Grote keuze in plisse gordijnen

Plissé gordijnen zijn handig en stijlvol. Qua techniek lijken ze op rolgordijnen, maar plissé gordijnen worden compact opgevouwen in plaats van opgerold. Ze zijn in drie soorten verkrijgbaar en elke soort kan uitgevoerd worden in veel verschillende kleuren. De mooiste plissé gordijnen worden altijd op maat gemaakt.

Verschillende soorten plissé gordijnen

Deze gordijnen zijn in drie uitvoeringen verkrijgbaar: transparant, semi-transparant en verduisterend. Voor alle soorten geldt dat ze zorgen voor isolatie, zonwering en privacy in huis. Ze hebben daarnaast elk hun specialiteiten. Een voordeel van transparante gordijnen is dat je wel privacy hebt, maar tegelijkertijd veel licht behoudt in de ruimte. Hierdoor passen transparante of semi-transparante gordijnen goed in bijvoorbeeld een woon – of werkkamer. Verduisterende gordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer. In een verduisterde slaapkamer kom je goed tot rust en heb je alle privacy.

Bediening en opvouwen

Een voordeel van plissé gordijnen is dat je er qua bediening meerdere mogelijkheden mee hebt. Het bekendste systeem is het top-down systeem, waarmee je de onderlijst van boven naar beneden kan bewegen. Extra veelzijdig is het Top-down Bottom Up systeem, waarmee je zowel de boven – als onderlijst kan bedienen naar boven én naar beneden. Dit systeem maakt het onder meer mogelijk om het plissé gordijn halverwege het raam te plaatsen.

Gordijnen voor jou op maat

Bij Creon bestel je plissé gordijnen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. Omdat je de gordijnen zelf monteert, blijft het maatwerk betaalbaar. Een aandachtspunt bij maatwerk is dat je op de juiste manier inmeet voor je een bestelling plaatst. Hiervoor kan je onze instructies voor 'inmeten van plissé gordijnen' raadplegen.

Zelf monteren

Het doel van Creon is om maatwerk voor iedereen betaalbaar en mogelijk te maken. Zelfs als je geen klusser bent zijn onze plisse gordijnen goed te monteren. Je hebt alleen een boor nodig. Bij onze montage instructies kan je makkelijk terugvinden wat je verder moet doen.

Kleur kiezen en levertijd 

Naast het inmeten, is ook de juiste kleur van jouw plisse gordijnen belangrijk. Twijfel je over de kleur, dan kan je een kleurstaal bestellen. Wanneer je overgaat tot het bestellen van plisse gordijnen, dan krijg je de kleurstaal terug in de vorm van korting op je bestelling. Gemiddeld is de levertijd van een bestelling 10 à 18 werkdagen.