займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Een sfeervolle keuken creeren

 

We brengen vrij veel tijd door in de keuken. Elke dag wordt er voor het eten gezorgd. Misschien neem je wel je ontbijt in de keuken. Er wordt vaak gekozen voor een open keuken zodat je meer contact hebt met de rest van de familie of met gasten terwijl je aan het koken bent. De keuken wordt een tweede leefruimte. Daarom is het ook belangrijk om ze sfeervol en gezellig te maken.

 

Oud of nieuw? Altijd even gezellig!

Heb je onlangs een oud huis gekocht en kom je er maar niet toe om je keuken te vernieuwen of op te knappen? Of je hebt een nieuw huis en de keuken blijft er maar koel uitzien? Dan is het tijd om er wat aan te doen! Herstel zaken die stuk zijn, want dat gaat maar op het gemoed werken en is een domper op de sfeer. Een goed functionerende keuken draagt immers ook bij tot sfeervol wonen. Richt je keuken daarna leuk in. Je hoeft echt niet veel geld uit te geven. Met een paar keuken accessoires kom je al een heel eind verder.

 

Keuken accessoires voor elke stijl

Kleine zaken kunnen wonderen doen. Zoek een paar leuke keuken accessoires uit en verdeel ze over de keuken. Hou ze in dezelfde stijl, kleuren en vormen. Ga voor strakke vormen voor moderne keukens. Kies voor stoere en eerlijke materialen voor een loft of industriële woning. Ga voor hout en ruwe stoffen zoals katoen en jute voor de landelijke keuken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het wel in een van deze stijlen. Wij geven hier graag wat tips.

 

Diverse accessoires

In de keuken kun je heel wat mandjes en schaaltjes gebruiken. Schik ze netjes op de kast of op het keukeneiland tussen keuken en woonkamer. Kies voor mooie hangrekken voor spatels, kloppers en dergelijke. Hou hierbij de stijl aan van accessoires in de rest van uw huis: hout, metaal of kunststof bijvoorbeeld. Gebruik glazen voorraadpotten als je elders in huis glazen schalen of kunstvoorwerpen hebt. Kies voor witte potten als je bijvoorbeeld witte vloeren hebt. Elektrische apparaten zoals keukenrobot, koffiemachine of broodrooster kies je best allemaal in dezelfde stijl en kleuren. Zij vormen al te vaak een rommeltje als ze niet bij elkaar passen. Vergeet ook de leuke zaken niet! Hang een mooi schilderijtje op en zorg voor plantjes in mooie bloempotjes.            

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl